Zelenski: Svi naši gradovi bit će oslobođeni

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

SVE CE RUSIJA OSLOBODITI

OD NACISTA ..................NECE AMERIKA DOBITI PLIN NEMA PLJACKE VISE NAOCIGLED SVIH

NEVOLI TEBE NI AMERIKA NI EVROPA

NIKO OD NJIH

NEVOLI TEBE NI AMERIKA NI EVROPA

NIKO OD NJIH

NEVOLI TEBE NI AMERIKA NI EVROPA

NIKO OD NJIH

Ljiljan

Sva" sreća "za ukrajinu pa si ti židovinače bi vas bijedni ,gladni,prljavi,usmrđeli....rusi poderali nukleranim bombama!

pij

obični američki pijun

Ljiljan

NIKO OD NJIH ka NEVOLI TEBE NI AMERIKA NI EVROPA ne vole ni vas serve pa ste tu nego se ti zaputi u voljenu I posranu rusiju a prije toga idi kod kačavende na počasno pričešćenje s guza kako su to od vajkada radili vaši preci!

MANIJAKU NACISTICKI HITLERU

POKAZI KUKASTI KRST STO NEPOKAZES PSIHOPATO

Bosanac

I Bosnu su okupirale srpske zlocinacke zivotinje i vec godinama je nemozemo oslobodit od zlocinaca genocidnih i mi se borimo protiv srpskih fasista ista su to govna ko i rusi smrde zivotinje

RUSIJA TREBA BACITI NUKLEARKU NA NACISTE ISTO KAO AMERIKA ZA VRIJEME DRUGOG RATA

AKO SU OTVORILI PAKET DRUGOG AKO JE DRUGI RUSIJA TREBA ISTO DA URADI BACITI NA NACISTE NUKLEARKU

/ Najnovije