Zbog zločina i kršenja ljudskih prava: SAD će proglasiti grupu Wagner kriminalnom organizacijom

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mile

SAD, naj veći profiteri iz ovog rata. U stvari, oni su ga i započeli da bi mogli finansirat svoju vojsku diljem svijeta. Sve to plaća EU, kojima prodaju svoj plin, naftu....i sve drugo, ali naravno 7,8 pa i 10 puta skuplje nego što bi to dobivali iz Rusije. Zato su im Rusija, Kina i druge države koje se ne slažu s njima neprijatelji i tada započinju ratove.

Miki

Dok je naprimjer francuska legija stranaca ogledalo diplomatije u uvodjenju demokratije zemljama koje imaju "diktatorski rezim". Obicno su to zemlje sa rudnim ili naftnim bogatstvima.

Ma boli koga kurac sta oni proglasavaju!

Pa oni su najveci kriminalci koje je covjecanstvo ikad vidjelo, gori su od Hitlera, njega se barem rijesilo za par godina, a ovi teroriziraju cijeli svijet vec dobrih 70 !!!! Dakl, oni nemaju sta proglasavat. Kaze se: pometi prvo pred svojim pragom.

/ Najnovije