Zastrašujuće scene iz Gaze: Izraelska vojska na stadionu drži polugole zarobljene Palestince

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Sta

Šta reci jadna je to vojska čim se iživljava na civilima pravi licemjeri dotakli su dno dna fukare

Nisam prorok ali…

… izraelci ce opet niti protjerani iz Palestine. Svojim djelima pripremaju svijet za njihov progon. Cionisti su golemo zlo. Sto ih USA ne prihvati nakon holokausta na svojoj teritoriji kao svoju saveznu drzavu?

Sta to bi??

Podrska za IDF od veterana HVO Vojna Policija PPN Jokery <3 ka Ante HVO Pa zar ih niste istrjebljivali i spremali u konclogore u NDH? Sad im bi prijatelji?? vas su prepisali zlo. Zato sad kad ih nema kod vas volite¿ Nisi ti mali dbl Antiśa !

Što antisa

Lijepe riječi su ukras!

Borac sa kauča

… izraelci ce opet niti protjerani iz Palestine. Svojim djelima pripremaju svijet za njihov progon. Cionisti su golemo zlo. Sto ih USA ne prihvati nakon holokausta na svojoj teritoriji kao svoju saveznu drzavu? ka Nisam prorok ali… Kako sad opet protjerani, zar oni kako vi pišete da su došljaci koji su okupirali i osvojili Palestinu. I eto sad ispade da su Izraelci tu prije živjeli 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

/ Najnovije