“Zašto je 42 posto Francuske glasalo za neonacistkinju?"

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hercegovac u Bosni

Nije ni Macron daleko od nje, mozda jedino da ne negira holokaust.A ovo drugo sve, nisam siguran da ima velike razlike.

Gost

Tko je mjerodavan ocjenjivati tko je neonacist? Ona je liberalnija od prosjeka sarajevske čaršije a da ne govorimo koliko je odmakla od islamskih radikala koji žive u toj čaršiji. Potomci handžar divizije govore o neonacizmu! Jeste li vi baš skroz prodimili?

%

Nije 42 nego 41 % ako zaokružujete na veću cifru onda bi bilo 102 % glasača. To je ako se uzme u obzir da oko 40 % nije ni izašlo na izbore nezadovoljno francuskom politikom oko 26% glasačkog tijela. Ni Makron nije puno bolji.

TehnoPop

Sav nacionalizam i neonacizam je krenuo devedesetih godina prema Evropi i svijetu iz jedne države na brdovitom Balkanu sa rijekama Dunav , Morava itd... Da pogađamo?

Ljiljan

Tko je mjerodavan ocjenjivati tko je neonacist? Ona je liberalnija od prosjeka sarajevske čaršije a da ne govorimo koliko je odmakla od islamskih radikala koji žive u toj čaršiji. Potomci handžar divizije govore o neonacizmu! Jeste li vi baš skroz prodimili? ka Gost BRZO NA FAFANJE KOD KAČAVENDE!!!!

@Ljiljan@

Tko je mjerodavan ocjenjivati tko je neonacist? Ona je liberalnija od prosjeka sarajevske čaršije a da ne govorimo koliko je odmakla od islamskih radikala koji žive u toj čaršiji. Potomci handžar divizije govore o neonacizmu! Jeste li vi baš skroz prodimili? ka Gost BRZO NA FAFANJE KOD KAČAVENDE!!!! ka Ljiljan <<ZNAČI KOD KAČAVENDE TVOJE PRVE LjUBAVI

Blue

Aymane, vas ne vole, vas sa sjevera afrike, izbjeglice, migrante itd. Zato ce dati glas svakome za koga vjeruju da ce vas protjerati.

@gost

Zasto Sarajevska carsija tebi smeta? Kakve veze ona ima sa francuskim neonacistima? Lijeci se covjece, ima vremena....

Zasto

U BIH 100% glasaju za nacionaliste.

Objektivan i nepristran

Ne lupetaj gluparije, kvazi novinaru! Nikakva to nije neonacistkinja, to je obicna desnicarka, nije vise ni ekstremna desnica, nego samo desnica izmedju desnog centra i ekstremne desnice. Nego su tebi na tvom ovdje forumu odredjeni likovi ne neonacisti, nego sljam ljudski, pa zasto ih ne banirate? Ah pa daaa, joj jesam naivan, zato sto ih placate jer provodite politiku nacionalista (neonacista kako ti volis rec, moj nounaru?) na vlasti u Federaciji.

Liberte

zato sto zele da se vas 100% vrati u afriku

lol

Zato što je 42% neonacista u francuskoj..

/ Najnovije