Zarobljeni ruski vojnici u Ukrajini zaprijetili Putinu: Prestani ili...

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nsekkflčskLč

Pričao bi svako od nas svašta u njihovoj situaciji, nego kako gromko govore iz cevi ovi što nisu zarobljeni ;) Smrt Fašizmu!

Robot

Kad se vrate u rusiju pricati ce kako su morali to reci, pod prijetnjom

nmnkmfl

Jok robote, nego iskreno su se emotivno raspali, hebem te glupa ;)(

Ljiljan

Ovako su đikani I još gore plakali kada smo ih zarobljavali a poslije smo ih mijenjali za civile a poslije su pričali kako su maltretirani! Sve u svemu ista govna!

N

Ako ih pustite vratit ce vam se, sa puskama i bombama, kojim ce pucati po vama.

je li ovaj skeč pisao

loši komičar zelinski? "Jer kada se vratimo, ustat ćemo protiv njega!", a tako je hrabar da se je odmah usro i predao naoružanoj seljačkoj rulji > Vidjeli smo da lokalno stanovništvo ima mnogo oružja u rukama. Tražili su da se vratimo našim kućama. Mi smo, ustvari, tada odlučili da se predamo", kazao je Galkin... LOŠ SKEČ!

O čemu ti fašisto koljački?

Pričao bi svako od nas svašta u njihovoj situaciji, nego kako gromko govore iz cevi ovi što nisu zarobljeni ;) Smrt Fašizmu! ka nsekkflčskLč - Ovdje je cijelom svijetu savršeno jasno KO je fašist. Kao i na Balkanu. Srpski fašisto lažovski.

7

još ćete vi puno bombardovanja da doživite govna genocidna

kmdkkkl

Uvek bombardovani ali uvek na pravo strani mamu vam fašističku. Smrt Fašizmu i njegovim slugama!

jfhjfgkjklfjjk

Vi niste ni fašisti vi ste ustaška podrepaška furda koja radi najprljavije poslove za gospodare ;)

još ćete vi puno bombardovanja da doživite govna genocidna

Ovdje je cijelom svijetu savršeno jasno KO je fašist. Kao i na Balkanu. Srpski fašisto lažovski.

;-)

Uvek bombardovani ali uvek na pravo strani mamu vam fašističku. Smrt Fašizmu i njegovim slugama! ka kmdkkkl ZIG HAIL

7

Vi niste ni fašisti vi ste ustaška podrepaška furda koja radi najprljavije poslove za gospodare ;) ka jfhjfgkjklfjjk - još ćete vi puno bombardovanja da doživite govna genocidna

@Ljiljan

Ovako su đikani I još gore plakali kada smo ih zarobljavali a poslije smo ih mijenjali za civile a poslije su pričali kako su maltretirani! Sve u svemu ista govna! ka Ljiljan I taman da razmjenite zarobljenike buuuum joooj pale se svjetla po kući ulaze u sobu i nalaze ljiljana na podu i kaže mu babona njemačkom opet si ratovo u snu a sutra moraš u rano u školu

Risto

loši komičar zelinski? "Jer kada se vratimo, ustat ćemo protiv njega!", a tako je hrabar da se je odmah usro i predao naoružanoj seljačkoj rulji > Vidjeli smo da lokalno stanovništvo ima mnogo oružja u rukama. Tražili su da se vratimo našim kućama. Mi smo, ustvari, tada odlučili da se predamo", kazao je Galkin... LOŠ SKEČ! ka je li ovaj skeč pisao Trebali su angažirati kojeg srbina da pojasni! Samo plčkaju! Lešinari!

Čiča

Čim ste čiču vaskrsli i amnestirali - pravi ste antifašisti!

Najveca sramota 21 vijeka

Putinu ce na kraju suditi njegov narod, ali ce do tada napraviti jos mnogo zlodjela, unistavanja i haosa!

Jaja

Gledao sam ja zarobljenog ukrajinskog vojnika ali kod vas koji ste ispunjavali volju globalildta o koroni nema tih. Ijesti. Kao ni zene koja je pobjegla u francusku pa pricala kako se ljudi u ukrajini ubijaju, kako je zelenski marioneta. , kako je korupcija sve pojela. Ali nema to na radio sa, oni su poslusna ljigav pudlica

Istina na istinu

Ova dvojica kao Rasim Delić i Ajnadžić na srpskoj televiziji dan prije prelaska TO BiH. Samo toliko o mjerodavnosti ovakvih propagandnih materijala! Ovo je samo za naivne. Ko ne vjeruje neka pažljivo pročita tekst o pjesmi "Na morskome plavom .." i sve će mu biti jasno.

Knez

Svi koji veruju u iskaz ruskih vojnika kao istinit su u zabludi.monataza je logicna I sigurrno otuzje.

lazusve

Dok su bili u Siriji i Krimu znaju oni dobro zasto su napali Ukrajinu.Nista im ne treba vjerovati

Sergej

Kad se vrate u Rusiju i ako se vrate,moraće da objasne obavještajnoj službi šta su radili i na koji način su zarobljeni.I kako se ophodilo prema njima od strane Ukraine.Time će dalje biti preduzete dalje mjere.

/ Najnovije