Zapovjednik Hamasa tvrdi: "Izrael je samo prva od meta, cijela planeta bit će pod našim zakonom"

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Durmo

Dream on you deepsh.t motherf...er.

KATOLIK

GLUPANE GLUPI NEMOZES SACUVAT POJAS GAZE A KAZES DA CE CJELA PLANETA BIT VASA AKO TAKO NASTAVITE NECE VAS BIT

Debilu

Debilcino retardirana, zbog tebe gine nevini narod Palestine, zbog tebe ginu zene i djeca. Izadji iz misije rupe i bori se retardu ako si mangup. Zbog tebe ce Gaza nestati, nazalost ovaj put uz odobrenje cijelog svijeta. Debilu!

Pehlivan

Svaka sličnost Hamasa sa njihovim strateškim partnerom Rusijom, nije slučajna! Danas Izrael, sutra cijeli svijet! Palestina do Tokija! Sreća pa se Komšo zauzeo za njih, a nasuprot Izraela, jer neka se Izrael samo nastavi za****vat, kada Komšić opali po prstima, onda kukajte, pa će Izrael završit kao propali Pelješki most!

Komšija

***

***

***

***

***

Tuga

Sto je najgore vise ne znas ni kome mozes vjerovati..da li je ovo lazna vijest, jel Izrael sve lazirao? Jesu Palestinci? Sve ovo ode u helac..a propaganda nikad veca

Laxative

Kako ste samo dobri Hamaslije, glavno vam je bilo da pobijete civile, svaka čast na hrabrosti, i još se pozivate na vjeru i Boga. Sad će ovi da vas ugaze ko žohare, samo što će i obični narod da izgubi glave zbog vas, konjine one paganske.

***

***

/ Najnovije