Zakon u Njemačkoj: Novi državljani morat će izjaviti da podržavaju pravo Izraela na postojanje

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost_Radio_Sarajeva

Nacisti uvijek podržavali naciste.

Ljiljan

***

Borac sa kauča

Naravno da će izjaviti da podržavaju Izrael isto da trebaju tako izjaviti da podržavaju Izrael i naši koji već dugo živi u Njemačkoj i to bez bio uslov da ostane, ma oni bi ako treba prometnuti religiju i uzeti Židovsku religiju

***

za ono sto je Hitler napravio prije 80 godina.... Pa njihovo drzavljanstvo moze zatrazit samo polubudala, neobrazovan covjek, ili moralna ljiga koja uopce nema svog tog nekog moralnog nivoa.... i to nebitno kolika ce mu biti placa, ili nece!

333

Niko ne dovodi u pitanje pravo Izraela na postojanje. A imaju li Palestinci pravo, za pocetak, da ne budu ubijeni?

lol

ahahhaah pa ljudi ce samo to reci radi papira, bitno je sta je u srcu i to se ne moze iskorijeniti

Tuner

Niko ne osporava izraelu da postoji. Ali da mu se jasno definisi granice. Ako ne onda ce redom sve da napada oko sebe dok ne stvori Zion uredjen po najgorim filmskim scenarijima za nejevreje

Eldin

Hahaha. Pomokrim vam se na pasoš, pritajeni fašisti. Kakve veze ima Izrael s njemačkim državljanstvom?

***

***

***

Lijepe riječi su ukras!

Millan

Rusija je jedina od velikih sila koja podržava Palestinu. Neko je rekao da muslimani i pravoslavci nisu jedni drugima neprijatelji. Njihov zajednički i jedini istinski neprijatelj jeste Zapad, odnosno Katolici. Ne znam zašto je to tako, ali jесте.

/ Najnovije