Washington u pismu upozorio Netanyahua: Ne smije urušiti palestinsku ekonomiju

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Moglo bi doci

do slabljenja palestinske vlasti- upozoravaju hameri cionistu Jehudiju. Pa,sto odmah ne kazete, odgovara Azrail.

XYX

OVO JE BEZOBRAZNO UPOZORENJE JER JE SVE U PALESTINI UNIŠTENO I LJUDI I EKONOMIJA

Koel

Kakvi licemjeri salju avione pune bombi da ravnaju palstinu 90% objekata sruseno njihovom zaslugom i sad ovo izjavljuju fujjjj

jel stvarno?!?!

blinkena ti i rokfelera?

Gluma

Amerika bi trebala dobiti oskara za glumu počevši od bidena,pa do najnižeg službenika u washingtonu.oni su sve ovo isplanirali,a izrael je podizvođač genocida i rušenja svega u susjednim zemljama,a posebno Palestincima.Sad glume da žele pomoći Gazi i ostalim državama bliskog istoka,a sve su uništili od Iraka,Sirije,Yemena,Libije,Tunisa i još se naredili ubojstvo legalno izabranog predsjednika u Egiptu.

Muslimani za Trampa 👍

Imam Belal Alzuhairi je izašao sa Trampom na pozornicu u predgrađu Detroita i održao govor: "Mi, kao muslimani, stojimo uz predsjednika Trumpa jer on obećava mir, a ne rat! Podržavamo Donalda Trumpa jer je obećao da će okončati rat na Bliskom istoku i u Ukrajini. Krvoproliće mora prestati u cijelom svijetu, i mislim da ovaj čovjek to može ostvariti. Osobno vjerujem da mu je Bog spasio život dva puta s razlogom."

znači, ovaj puta ćemo trubiti

Imam Belal Alzuhairi je izašao sa Trampom na pozornicu u predgrađu Detroita i održao govor: "Mi, kao muslimani, stojimo uz predsjednika Trumpa jer on obećava mir, a ne rat! Podržavamo Donalda Trumpa jer je obećao da će okončati rat na Bliskom istoku i u Ukrajini. Krvoproliće mora prestati u cijelom svijetu, i mislim da ovaj čovjek to može ostvariti. Osobno vjerujem da mu je Bog spasio život dva puta s razlogom." ka Muslimani za Trampa 👍 za naranđastog, a ne za zubatu, muškastu kamilu, inšalah!

obećanje, ludom radovanje!

Podržavamo Donalda Trumpa jer je obećao da će okončati rat na Bliskom istoku... - - i trump je samo lutka na koncima tel aviva, haaaaaaalloooooo!

Kala

Licemjeri bezobrazni koji nemaju obraza sekunde, fuj, samo ne razumijem kad ovdje neko podrzava kao amerikanci su dobro i zele nam dobro, isti su to amerikanci koji sve ovo rade za svoje interese. Mlada drzava koja ratuje i podrzava ratove od kada postoji a svima bi da soli pamet.

***

***

***

***

/ Najnovije