Volodimir Zelenski: Situacija na frontu jasno pokazuje da je inicijativa na strani Ukrajine

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Volvodymyre Zealandsky

The ultimate area sales manager for weaponry from the West.

Vladimir Vladimirovich Putin - Putler

God Bless America and God Save The King!

Zax

Ja cuti uvukli te u kotao, bacio sve sto ima i zauzeo 10 sela, sad ti ljudi ginu ko mravi na cistini jer su izasli iz bunkera i utvrdjenja. Potpuni fijasko najavljivao da ce vratiti Herson, Donbas, Zaporozje, Lugansk, Krim, oni jedva zauzeli 10 sela i to sto su se rusi povukli. I sta sad kad krenu u ofanzivu gdje naci ljude koji su izginuli zbog medijskih naslova da brane gradove. Odmah sam rekao da je sumnjivo rusko povlacenje, oni su tako dobili svaki ratvpovlace se povlace, navuku te i onda opkole.

Miki

Ima li srbija svako pravo osloboditi svoje teritorije? Ili se to pravo odnosti samo na one koje zapad odredi da su demokratske? Da li se teritorijalni integritet postuje samo kod podobnih zemalja koji su se sagnuli da ga prime?

Jos bolje se rimuje sa king... :)

God Bless America and God Save The King! ka Vladimir Vladimirovich Putin - Putler God save the KIIING, he aint no human beiiing. Nisam ja izmislio, pistolsi su...

/ Najnovije