Volodimir Zelenski izdao ozbiljno upozorenje: 'Rusija sprema nešto na Balkanu'

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zelenski

Neka se pripreme Kosovo i BiH.

Samo...

...lagano i bez frke i nece biti problema.

Role

Znamo, znamo, trebalo je početi još u februaru nakon sloma Ukrajine, sve znamo...samo im se izjalovilao. Ovo će biti ista priča i scenarij a usljedit će ovako: 1) Napravit će se incident, možda će neko biti plaćen ili će uraditi Rusi pod krinkom islamskog terorizma neki incident u RS-u ili na liniji entiteta 2) Mile će odmah ekspresno izvesti policiju na liniju entiteta 3) Usljedit će reakcija Srba i ubistva povratika Bošnjaka ko ne uspije pobjeći 4) Uslijedit će rekacija Bošnjaka, prvi okršaji na liniji eniteta 6) Uslijedit će "proglašenje" tzv. RS države 6) Uslijedit će dolazak uključivanje paramilitantnih organizacija iz Rusije i Srbije na strani RS-a (dijelovi su već u RS-u) 8) Hrvatska i HDZ u BiH će djelovati oportunistički u interesu stvaranja entiteta Hrvata i razbijanja BiH (što će se kasnije pokazati kao još jedna greška) 9) Uslijedit će pravi rat, Turska, Iran, pakistan i sve islamske zemlje sa pojedinim Zapadnim će podržati BiH 8) Mađarska i svi desničari će priznati RS i pomagati im Osim ako Zapad i USA ne spriječi i pitanje je da li imaju interesa...sve je moguće

Četo

O *****e....kako bese ono Nermine...o Nermine...dodji kod Srba :)

011

Jadan ti, bavi se Ukrajinom dok ti je Rusi nisu cijelu unistili. Nemoj zakuhavati u drugim zemljama. A sto nisi rekao sta nam Ameri i Englezi spremaju?

333

@Role 9. Sto bi bilo i definitivno razaranje NATO-a. Samo bi lijepo bilo da idiotizam, nesposobnost, korumpiranost i mediokritetstvo nisu tako cesto preko nasih ledja.

ratni zločinac nad ukrajinskim narodom

plaćen od strane zločinačkog kolektivnog zapada!

STO BRINES TI ZELENSKI***

Lijepe riječi su ukras

Guest

ti koji pominješ izmet mora da živiš u izmetu i da ti je to glavno jelo, a što se tiče tvojih srbo*****kih prezimena popišam ti se po njima, nisu ih bošnjaci koji su potomci ilira uzeli svojevoljno već zato što su im namjetnuti.

MOLIM AMERIKU I IZRAEL DA DODJU NA BALKAN

Lijepe riječi su ukras

/ Najnovije