Volodimir Zelenski Amerikancima predstavlja plan za kraj rata: Otkriveni detalji

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

mali chi fut ce natjerati rusiju na nesto haha

ne mozes rusiju natjerati da bude po vasem chi fute. rusi nece pristati na vase uslove, jer ce vas rusi svakako otjerati iz kurske oblasti. ali se rusi iz ukrajine nikad povuci nece, a vi ih ne mozete otjerati i to te brine.

Rusi se u ovome bore za svoje opstanak!!

U borbi protiv zapadnih nacista koji su si zacrtali da rascerece Rusiju. I Rusi su svjesni toga. A kad se Rus bori za opstanak, Rus je nepobjediv!! Ako treba, cijeli nato pakt ce tu zaribat, trajat ce koliko traje, ali na kraju ce Rus pobijedit. Kao i uvijek sto je pobijedio. Zivjela nasa majcica Rusija, istrajte i sve najbolje!

Cudi

U borbi protiv zapadnih nacista koji su si zacrtali da rascerece Rusiju. I Rusi su svjesni toga. A kad se Rus bori za opstanak, Rus je nepobjediv!! Ako treba, cijeli nato pakt ce tu zaribat, trajat ce koliko traje, ali na kraju ce Rus pobijedit. Kao i uvijek sto je pobijedio. Zivjela nasa majcica Rusija, istrajte i sve najbolje! ka Rusi se u ovome bore za svoje opstanak!! Me da nisi otisao u Rusiju da zivis vec si sakrio dupence na zapadu....

Riki

U borbi protiv zapadnih nacista koji su si zacrtali da rascerece Rusiju. I Rusi su svjesni toga. A kad se Rus bori za opstanak, Rus je nepobjediv!! Ako treba, cijeli nato pakt ce tu zaribat, trajat ce koliko traje, ali na kraju ce Rus pobijedit. Kao i uvijek sto je pobijedio. Zivjela nasa majcica Rusija, istrajte i sve najbolje! ka Rusi se u ovome bore za svoje opstanak!! Niko ovdje ne razumije da je ovo za Rusiju mali lokalni rat čiji je cilj bio prvenstvo da zaštiti Ruse u Ukrajini koji su zaista bili izloženi teroru ( isto kao što su i Amerikanci bombardovali pola svijeta da bi zaštitili "svoj način života") ali kad su shvatili da je nacista jako puno pristupili su laganom ratu koji ima za cilj da nanese što više gubitaka prvenstvo u ljudstvu pa onda i u resurursima neprijatelju.Ginu i Rusi ali za sada na njihovoj strani ratuju samo profesionalci , nema nikakve mobilizacije.

/ Najnovije