Vojnikinja ubijena u Kabulu prije smrti objavila dirljivu fotografiju i poruku

2
Radiosarajevo.ba
Vojnikinja ubijena u Kabulu prije smrti objavila dirljivu fotografiju i poruku
Instagram / Nicole Gee

Među 13 američkih vojnika koji su poginuli u napadu na kabulskom aerodromu život je izgubila i 23-godišnja Nicole Gee. Jedna od njezinih posljednjih objava na društvenim mrežama dirnula je mnoge.

Nicole Gee jedna je od 13 američkih vojnika koji su ubijeni u napadu bombaša samoubojice na aerodromu u Kabulu prije nekoliko dana. Gee je imala samo 23 godine, a jedna od posljednjih fotografija koju je objavila na društvenim mrežama snimljena je upravo u Kabulu i nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

''Volim svoj posao'', napisala je ispod fotografije na kojoj u rukama drži dijete u Kabulu. Fotografiju je objavila samo četiri dana prije svoje smrti.

Nicole se pridružila marincima 2017. godine. Njen je otac ispričao da je željela biti kontrolor leta, no zbog zdravstvenih problema od tog je sna morala odustati. ''Bila je savršeno dijete, nikada nije upadala u nevolje'', ispričao je njen otac za Sky News.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije