Vlasnik lanca bordela pobijedio u Nevadi: Problem je samo što je mrtav

Radiosarajevo.ba
Vlasnik lanca bordela pobijedio u Nevadi: Problem je samo što je mrtav
Facebook / Dennis Hot sa svojim ljepoticama

Sjećate li se možda Odoma Lamara i one njegove sramotne epizode koja ga je gotovo koštala života? Taj je ovisnik o seksu, drogama i lakim ženama prije nekoliko godina toliko opako napio u jednom bordelu da se predozirao zbog čega je gotovo i umro. Slike njegove tadašnje brižne žene obišle su svijet. Što niti ne čudi, ipak je riječ o Khloe Kardashian.

No, za potrebe ove priče nije ključan niko od dosad navedenih igrača s područja reality TV-a. Riječ je o njihovom kolegi Dennisu Hofu, ponosnom vlasniku nekolicine bordela, TV zvijezdi i nesuđenom političaru. On je ujedno i vlasnik javne kuće u kojoj je Odom trošio svoje sponzorske milione.

Dotični je gospodin, naime, preminuo usred američke verzije lokalnih izbora u kojima se i sam takmičio za mjesto u parlamentu Savezne države Nevade. On, nažalost, nije bio Odomove sreće pa je, za razliku od njega, preminuo na jednom od svojih imanja, odnosno bordela. I da tragedija bude veća, umro je nakon proslave svog 72. rođendana, piše 100posto.

Među uzvanicima bio je i Ron Jeremy, kultna porno zvijezda. Upravo ga je on i našao. Ako je za vjerovati Hofovom glasnogovorniku, proslavljeni je vlasnik lanca bordela umro iznenada, ali spokojno u svom snu.

Hof je, inače, bio veliki Trumpov pobornik, a čak je i mrtav uspio pobijediti demokrate. Osvojio je 68.3 posto glasačkog tijela dok je demokratskom kandidatu otišlo svega 32 posto glasova te je Hof tako i mrtav postao profesionalni političar. A mi se žalimo što kod nas mrtvi glasaju dok u Americi glasaju za mrtve!

Čisto da nas ne optuže za fake news, a autora teksta ne strpaju u zatvor, njegovo će osvojeno mjesto ostati prazno, odnosno zamijenit će ga neki drugi republikanac, piše 100posto.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije