Vladimir Putin: 'Ruska demokratija je ona prava, a američka je katastrofalna'

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

333

Tragikomedija.

Role

Realno to svi govore za sebe da je njihova politika i demokratija prava. Pitaj Kim Jong Un-a reći će ti da je njegova "demokratija" prava, pitaj Talibane, reći će ti da je njihova "demokratija ono pravo", pitaj Kineze, Vučića, Dodika, Orbana i sve te autkrate, svi će hvaliti svoje tako da bolje ne se+i Putleru

Najjaca zemlja svijeta Kina cestita,

***

***

***

Iva

Bivši komunista KGB koji je ubijao za komunizam Postao hibridni vjernik i propovjeda demokraciju I smiješno i žalosno Isti slučaj sa Milosevicem I ovo zlo će kao i Milosevic umrijeti u zatvoru!

Sve po potrebi

***

Sve po potrebi

>>Bivši komunista KGB koji je ubijao za komunizam Postao hibridni vjernik i propovjeda demokraciju I smiješno i žalosno Isti slučaj sa Milosevicem I ovo zlo će kao i Milosevic umrijeti u zatvoru! ka Iva<< A čemu cenzura? Što obrisaste komentar da su bivše komuniste bili i Orban, Janša, Čović, Karadžić... što vam činjenice smetaju?

/ Najnovije