Vladimir Putin: Rusija je spremna za nuklearni rat

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Plačljivac a ne car

Čim mu ne ide na terenu, čim ne okupira Ukrainu onako kako bi htio ide prijetnja nuklearnim ratom. Dok se upliće u izbore u Americi, okupira suvereni državu, raduje po Siriji, šalje migrante u Evropu... sve je OK. Vidim, trodnevna specijalna operacija ide po planu , evo već 750 i neki dan.

Tiranin mali

Čim mu ne ide na terenu, čim ne okupira Ukrainu onako kako bi htio ide prijetnja nuklearnim ratom. Dok se upliće u izbore u Americi, okupira suvereni državu, raduje po Siriji, šalje migrante u Evropu... sve je OK. Vidim, trodnevna specijalna operacija ide po planu , evo već 750 i neki dan. ka Plačljivac a ne car Čim ne ide kako hoće i kako želi ide prijetnja. Mali mafiozo sa nuklearnom bombom.

adi

***

Zašta ste vi *** spremni.

***

***

Lijepe riječi su ukras!

Namćor

Sve ide ka direktnom sukobu Rusije i NATO, ne obavezno na Ukrajini, možda i u Armeniji.

sta sve vi ustase pisete

sto se djed koprgprca toliko sto mu je stalo idi gaji unuke ako ih imas ako ti ih Bog dao koji li je to Bog idi odmaraj

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Odmjeren, miroljubiv covjek, ali ne da na svoje!

PUNA PODRSKA! Ako ista imam da mu zamjerim, to je da je cekao predugo sa Ukrajinom. ovo je trebalo da se uradi bar 3-4 godine prije.

***

***

komsije susjedi svedi fasisti

fasizam drzva kao sjeverna koreja nemmas pravo na slobodu govora nemas pravo nista da kazes samo fasisti mogu sve se kaznjava zivi se u polumraku i pritisku

/ Najnovije