Vladimir Putin proglasio aneksiju ukrajinskih regija Donjeck, Lugansk, Herson i Zaporožje

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jovo

Aneksija Krima je povećala budžet Rusije za 40 mlrd. E, a ove 4 oblasti će ga povećati, prema procenama ruskih portala, za još bar 80 mlrd. E.

PITANJE

Milošević nije uzeo ni kap hrvatskog , a Putin uzima 95% ukrajinskog mora i obale i luka i milijardi od turizma...može li to da uteši Srbe?

Miki

Nikad Ukrajinska zemlja neće biti ruska. Prije će se rusija raspasti nego što će pokoriti Ukrajinu. Kill em all živjela Ukrajina

N

Tacno vidis da je to isti mentalitet srbije i rusije. Morat ce se nekad i oni sami izmedju sebe pobiti, jer jedni tvrde da je svijet njihov a i drugi isto tako

Ja u potpunosti podrzavam Vladimira Putina.

Pravi covjek na pravom mjestu u pravo vrijeme. Zivio Putin, zivjela bratska Rusija.

/ Najnovije