Vladimir Putin: 'NATO se priprema da napadne. To bi moglo potstaknuti upotrebu nuklearnog oružja'

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Samo rokaj po rutaljima, naravno nego napasti naciste iz Rusije koji su okupirali druge zemlje.

Trenutno

Trenutno u europi,pa i u cijelom svijetu nema drzavnika od formata da moze voditi svijet i stati pred kamere i kazsti "dobro, dragi sugradjani ove planete sta to mi radimo,je li zelimo unistiti zemaljsku kuglu zbog pokazivanja misica i kome je veci"? Svaka drzava ima svojih problema i dovoljno stanovnika i prodtora,pa neka se pobrinu za bolje uvjete zivota,za bolji standard,a ne otimati i podcinjavati druge.

Potstaknuti je nepravilno!

Hoce li vas ovo PODSTAKNUTI da ispravite pogrešno?

Zivjela Rusija, naprijed Putin!

Samo udaraj po zlotvorima i brani svoje!

Lušo Buljko

Đava je poveo svijet ka uništenju i istrebljenju Ukraini netreba nuklarno oružje Ukraina je ogrimna nuklearna bomba u. Europi koliko ima nuklearnih elektrana Dovoljno je da oričeka jaku ciklonu sa Atlantika koja jako duva prema Rusiji i uništi svoje elektrane Ništa živo u Rusiji neče ostat To mora Putin da zna i nek neorijeti fukari sa svojim raketama

/ Najnovije