Vladimir Kličko stigao u Buču i objavio potresan video s mjesta egzekucije civila

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Strasnooo sta su uradili bas strasnooo ratni zlocin bez bilo kakvog opravdanja ovim zivotinjama se mora suditi na medzunarodnoj sceni

A

https://t.me/sputniksrbija/18449 Na jednom videu se bidi u retrovizoru auta kako mrtvac ustaje

Istorija nije zapamtila ni zabilježila zakva *** ni primitivluke kojima se služe ovi Rusi i Srbi koji ih faovoriziraju. Niti Hitlerovi fašisti, Staljinove ubice ili Napoleonovi koljači pa čak ni Turski katili nisu ljude klali i zatrpavali pa otkopavali pa ponovo zakopavali u sekundarne ili tercijarne grobnice, pa da majka ili dijete ubijenoga nađe 3 kosti ubijenog kojeg traži u dvije ili tri masovne grobnice. *** koje treba zbrisati s lice ove Planete prije Sudnjeg dana,*** ! E s takvima i pored takvih nas Svijet tjera da živimo ****

Mostar

Genocid (lat. genus = narod, occidere = ubiti) je najekstremniji – po žestini najdrastičniji, po metodima često najbrutalniji, a po posljedicama najpogubniji – vid "rasne" diskriminacije. Ovo "narodomorstvo" (tj. "zločin genocida") je, dakle, najteža krajnost "zločina protiv čovječnosti" – usmjerena na istrebljenje i uništavanje cijelih "rasnih", etničkih, nacionalnih, religijskih i drugih skupina. Uporedo sa biološkim iskorjenjivanjem grupne žrtve, brišu se i prepoznatljivi tragovi njene materijalne i duhovne kulture ("kulturocid"), tj. uništava se njeno sveukupno bioantropološko i socioantropološko biće.[1]

Flaster

Ove pravoslavce zajedno sa njihovom popadijom treba zbrisati sa zemaljske kugle.Svi bih dahnuli dušom

Guest

Guest Ovo je uzasno citati i na tv gledati. Kakav sud kakvi bakraci. Te koji su neduzane gradjane Buce na tako svirep nacin treba muciti da dobro iskuse patnje.

Guest

Guest @ Flaster Idete u krajnost po mom razmisljanju. Nisu svi takvi ima ih boljih od samog sebe,ali to je mali broj. Ti su se rodili izvitoperene psihe.

((

Strasnooo sta su uradili bas strasnooo ratni zlocin bez bilo kakvog opravdanja ovim zivotinjama se mora suditi na medzunarodnoj sceni ka Koel Nadam se da će nakon pobjede nad ukrajinskim nacizmom sve odluke MKSJ-a, koji je donio pod vodstvom Sjedinjenih Država, biti poništene.

Xxx

***

@Ljiljan

Ove ***.Svi bih dahnuli dušom ka Flaster<<I hitler je tako rekao za Rome i Jevreje znači ista razmišljate. Genocidaši. I ako je dosta Srba bilo protiv rata dokazi su protesti po Srbiji a i oni Srbi koji su bili u ARBiH ginuli. Sramota je da tako kao Bosanac da pišete(ako si Bosanac sigurno si dijasporac)

Gavro

Nista novo, ista podvala i scenarij od vas nacista kao Markale, Racak itd

/ Najnovije