Viktor Orban poslao prijedlog Europskoj uniji: 'Prihvatit ću pomoć za Ukrajinu pod jednim uvjetom'

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Eh, pa to je prava cijena clanstva....

Moras slusat americke vazale, sataniste itd.... Ili se mozes pokusat qrtchit kao Orban, pa ces vidjet dokle. Na kraju ce te financijski pritegnut, pa ce ti izbor bit ili opet slusat kao i prije, ili izvest zemlju iz EU, ali onda ide drasticni pad standarda, pa te gradjani na slijedecim izborima vise nece birat :).

Smiješno

Jbt pa ovaj Orban upravlja kompletnom EU, on im govori šta može, a šta ne, ko će s kim, a ko ne...

Eee

Eto pa primite svakog smetljara u EU da vas ucjenjuje.

Prilično smiješno

.............. A smijesni su raznorazni bezrezervni ¨poslusaci¨, u nasoj blizini tipa Plenkija. ka Nije to smijesno, nego je to karakterno. Ne, to je upravo smiješno jer nije Orban EU da određuje, birka, uslovljava, ucjenjuje!

Bezkarakterni

***

Isto kao i Seydo i Kirbas. Nema razlike.

Iza Orbana ne stoji karakter, iza njega stoji isključivo ruski novac i obećanje da će moći opet da pravi veliku Mađarsku. Uostalom, on nosi šal velike Mađarske i sa njim se sastaje sa "karakternim" Milanovićem. Plenković i Milanović su isto, nema razlike između njih. ka Bezkarakterni

Isti

ka Isto kao i Seydo i Kirbas. Nema razlike. Već jednom sam ti napisao, tačno! Ako ti je tako lakše ali bih ja dodao i Mileta i Dodika.

Bezkarakterni

Iza Orbana ne stoji karakter, iza njega stoji isključivo ruski novac i obećanje da će moći opet da pravi veliku Mađarsku. Uostalom, on nosi šal velike Mađarske i sa njim se sastaje sa "karakternim" Milanovićem. Plenković i Milanović su isto, nema razlike između njih. ka Bezkarakterni. Neku problem admin? Brišeš ti komentare, kreiraš, baviš se.

/ Najnovije