Video: Da li će ovaj snimak koštati Hillary Clinton poraza u predsjedničkoj utrci

Radiosarajevo.ba
Video: Da li će ovaj snimak koštati Hillary Clinton poraza u predsjedničkoj utrci
/ printscreen
Gotovo radosno je Donald Trump (70) prokomentirao zdravstvene probleme svoje konkurentice u trci za mjesto u Bijeloj kući Hillary Clinton (68).

"Nadam se da će joj uskoro biti bolje", rekao je s dosta cinizma Trump u intervjuu za TV kanal 'Fox'.

Znalo se da kandidatkinja Demokratske stranke ima zdravstvenih problema, ali ono što se dešavalo u nedjelju prilikom obilježavanja 15. godišnjice terorističkih napada na SAD zaprepastilo je javnost.

Hillary Clinton je, uz pomoć suradnika, napustila komemoraciju u New Yorku, a prva informacija je bila da je razlog "velika vrućina".

Svjedoci kažu da su joj se koljena tresla, a pri ulasku u automobil bukvalno se srušila, kao što se vidi na snimku koji objavljujemo.

Nešto kasnije stiglo je priznanje iz štaba Demokratske stranke da je Hillary Clinton u petak dijagnosticirana upala pluća. Ali i da "uzima antibiotike i oporavlja se…".

To je muzika za uši njenog protivkandidata koji odavno tvrdi da Hillary Clinton krije svoje zdravstveno stanje. Donald Trump kaže da je spreman i na novog kandidata demokrata, ali i da će naciji podnijeti izvještaj o svom zdravstvenom stanju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije