Veliki skandal trese Rusiju: Kadirovi vojnici u Ukrajini silovali Putinovu propagandisticu?

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miki

Lijepe riječi su ukras

Ih, omaklo se

Kad su se Staljinu zalili da je Crvena Armija silovala po Beogradu 1945., on rekao nesto kao ti su momci prosli hiljade kilometara kroz krv i vatru, treba im dozvolit malo opustanja. Tako da bi se ovo moglo nazvat ruskim ratnim manirom.

Jasenovac

This picture is very strong. Pa ima i slika kamena u potoćarima 8372 a to ne znaci da je istina. Mozda vise mozda manje, a mozda nikako. ka Miki U srbijanskim udzbenicima 800 hiljada, na plocama u logoru 80, a softver analiza po starosti zrtava pokaze da je i to proizvoljan broj. Eh sad, mozda manje, mozda nikako sto bi rekli neki.

Gadi li se?

Da vidimo gadi li se Putinu iza Ibrahimova.

StormIII

Ovaj Miki je negator Genocida i samo se đubre može zvati Miki.

tako treba!

U srbijanskim udzbenicima 800 hiljada, na plocama u logoru 80, a softver analiza po starosti zrtava pokaze da je i to proizvoljan broj. Eh sad, mozda manje, mozda nikako sto bi rekli neki. ka Jasenovac E SVAKA ČAST NA KOMENTARU!!

Guest

***

/ Najnovije