Veliki skandal: 'Na našoj bebi će koristiti krv vakcinisanih osoba, ne damo da je operišu!‘

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Puna podrska roditeljima!!!!!!!!!!!!!!!!!

Satrapi, otmite svoje dijete.

Rule

Da vam prevedem ukratko. Kanada, Australija, Kina i NZeland prednjace ka Novom Svjetskom poretku koji ukidaju pol musko-zensko, koji uvode id prepoznavanje i digitalni novac, koji promovisu bube, vakcine, lgbtq...slijedeci korak je ukidanje dloboda, socijslni krefit, karbonski otisak, kaznjavavanje neposluha. Zavrsni korak je legalizacija pedofilije i otimanje djece. Ovo je presedan, u skoroj buducnosti, razlozi ce biti sve trivijalniji. Kabala, elite, razvrat, kontrola, kontrola i moooooc. Shvatite da vam ne zele dobro i da zele da im budemo poslusni robovi. Mi smo u 3 svjetskom ratu, elite protiv civilizacije i slobodnog covjeka.

Dervo

Da zakljucimo. Jednostavnije je angarzovati sud, oteti roditeljima dijete i nanijeti dusevnu bol svima i na silu operisati djete agresivnom voljom doktora, nego ispostovati zelju zahtjev roditelja i iz frizidera izvaditi dozu nevakcinisane krvi i sve zavrsiti bez suda, medijske pompe i javnog linca roditelja vaki su naki su. Treba se dobro zapitati kakvu poruku salju doktori, sud i drzava. Zasto nadlezne agencije ne istraze ovo zasto doktori ODBIJAJU OPERISATI AKO NIJE PO NJIHOVOM

Sve si dobro rekao, osim sto ja ne bih izbor

Da vam prevedem ukratko. Kanada, Australija, Kina i NZeland prednjace ka Novom Svjetskom poretku koji ukidaju pol musko-zensko, koji uvode id prepoznavanje i digitalni novac, koji promovisu bube, vakcine, lgbtq...slijedeci korak je ukidanje dloboda, socijslni krefit, karbonski otisak, kaznjavavanje neposluha. Zavrsni korak je legalizacija pedofilije i otimanje djece. Ovo je presedan, u skoroj buducnosti, razlozi ce biti sve trivijalniji. Kabala, elite, razvrat, kontrola, kontrola i moooooc. Shvatite da vam ne zele dobro i da zele da im budemo poslusni robovi. Mi smo u 3 svjetskom ratu, elite protiv civilizacije i slobodnog covjeka. ka Rule .................. ogranicio samo na pomenute drzave, ima tu jos.

Bi li ti imao povjerenje u ¨doktore¨

Da zakljucimo. Jednostavnije je angarzovati sud, oteti roditeljima dijete i nanijeti dusevnu bol svima i na silu operisati djete agresivnom voljom doktora, nego ispostovati zelju zahtjev roditelja i iz frizidera izvaditi dozu nevakcinisane krvi i sve zavrsiti bez suda, medijske pompe i javnog linca roditelja vaki su naki su. Treba se dobro zapitati kakvu poruku salju doktori, sud i drzava. Zasto nadlezne agencije ne istraze ovo zasto doktori ODBIJAJU OPERISATI AKO NIJE PO NJIHOVOM ka Dervo ........................ da izvade par kesica ¨nevakcinisane krvi¨? Ja ne bih...

/ Najnovije