Veliki korak Ukrajinaca: Cijela Kijevska regija oslobođena od osvajača

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ccc

Kakva propaganda. Pa pojma nemate zasto su im ovi pustili, zarad americkih interesa cete zrvovati ukrajinski narod, a vi placeni novinari ste takvo smece, strasno.

Леми

Руси најавили повлачење, повукли се, а онда храбри украјински војници ослободили. Тако су и храбри муслимани "ослободили" Сарајево. Мој рацку би га икада "ослободили" да га пијани Милошевић није продао за флашу вискија. Милиметра нису узели за четри године борбе. Преко 100.000 "храбрих" муслимана није успјело 20.000 Срба да побједи за четри године рата.

Ljiljan

Ovako smo mi kada smo dovljno naotimali oružija ćerali karpatsku marvu iz BiH ali su ih spasili amerikanci I nato zaustavljajući armiju BiH nadomak Banha Luke!!

Oj

Sta ce glupi srbi. ***

Леми

Ovako smo mi kada smo dovljno naotimali oružija ćerali karpatsku marvu iz BiH ali su ih spasili amerikanci I nato zaustavljajući armiju BiH nadomak Banha Luke!! ka Ljiljan Поћерао би ти мој рацку, да није претходно постигнут договор о разграничењу. Од 92' - ''95 сте као Шошони били у резервација и онда одједном сте ојачали? Ај болан балија одвади мало и ослободи се балијских митова. Опет би добили по пи#ци. Стим да би вам овај пут Хрвати били сасвим довољни. Њима сте се баш на кур#ц попели.

Ovi rusi kao i srbi

Glupi i nesposobni. Zaslyžuju prezir jer su obična stoka.

Prebranac

Ušetali u napuštenu oblast.

GospodŽo Ljiljan

Ovako smo mi kada smo dovljno naotimali oružija ćerali **** iz BiH ali su ih spasili amerikanci I nato zaustavljajući armiju BiH nadomak Banha Luke!! ka Ljiljan Ramazan je , dodŽi i popu Šimi

Sad ce Ukri kao ***

Glupi i nesposobni. Zaslyžuju prezir jer su obična stoka. ka Ovi rusi kao i srbi Da “oslobode” sve sto je ostalo

@Леми

Šuti i poklopi se ušima. Imali ste sa sobom treću najjaču armadu u Evropi. Ono sto vam je JNA zauzela to ste i držali a dato vam je i sve naoružanje od bivše nam zajedničke armije koju smo svi finansirali dom su Bošnjaci bili bez bilo kakvog naoružanja.

mile je čkapi

Da, teško je priznati da je rusija u ravni sa Pakistanom, Indijom, Sjv. Korejom i ostalom sirotinjom sa A bombom... Doduše, pravoslavci su "pobjedili" i na Kosovu.. Osmanlijskog slugu pravoslavci slave kao nacionalnog heroja! Pa što onda ne bi i ruski zijan shvatili kao briljantnu.pobjedu...U (hahaha) povlačenju..

mile ***

Руси најавили повлачење, повукли се, а онда храбри украјински војници ka Леми _____Nego, znaš li lemi gdje je zapelo sa četnitetskom vojskom? A sa Agencijom za lijekove.. I to zapelo? Ni četnitetski VSTV?!? Sjoooo. A raspisivanje 564 853-ćeg referenduma o otcjepljenju...Nemoj mi reći da je i to zapelo... E jbga.. ne ide pa ne ide.. Evo dozvolićemo da formirate Udruženje poštara manjeg entiteta.. Jel' dosta....Pa bolan lemi, idiš li da djeca vam se smiju..

BBB

Ruski fašisti dobili po mindži, podvili rep i bježanija. Račun će sigurno doći na naplatu. Ovo je kraj Rusije kakvu poznajemo i srbijice malene !

Genocidasi

BRAVO UKRAINA SAMO NAPRIJED UVIJEK AGRESOR GUBI .JER NA TUĐOJ TERITORIJI NE MOŽE BITI POBJEDNIK.

/ Najnovije