Velika izlaznost dijaspore: Gužve na glasačkim mjestima, građani stoje u redovima

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

No name no name

Šta ite se Bosanci i Hercegovci.Dijaspora se više bori za BiH nego vi kojima je biračko mjesto pred njuskama.Puuuu stoko lijena poslije kukajte kako vam teško.Sto se tiče dijaspore oni i ne moraju da se bore već su obezbijede i u tuđim Državama gdje imaju sve Bore se za lijeno***e koji su u Bosni a tako mali broj izašao Dijaspori nije bilo teško da potegnu put tako dug da bi se za vas izborili ****e .Ne zbog njih Oni su se izborili u tudini

Sasa

Šta ite se Bosanci i Hercegovci.Dijaspora se više bori za BiH nego vi kojima je biračko mjesto pred njuskama.Puuuu stoko lijena poslije kukajte kako vam teško.Sto se tiče dijaspore oni i ne moraju da se bore već su obezbijede i u tuđim Državama gdje imaju sve Bore se za lijeno***e koji su u Bosni a tako mali broj izašao Dijaspori nije bilo teško da potegnu put tako dug da bi se za vas izborili ****e .Ne zbog njih Oni su se izborili u tudini ka No name no name Sve isti ljudi ili njihovi pijuni vec 30 god. I ti vrijedjas ove sto ne izlaze. Pa same liste su uvreda za zdrav razum. Ja samo za jednog kandidata za skupstinu glasao, ovo ostalo da krepa ne bih se okrenuo!

Gost

Ovi dijasporci imaju nacionalnost. BOŠNJACI!

Gost

Nažalost velika većina ove Bošnjačke dijaspore će glasati za one zbog kojih su otišli vani.

Ne pijem dok Paja vozi

Odlično. Znači da su ovi dijasporci uspjeli vratiti Bosansko državljanstvo

/ Najnovije