Velika Britanija ukida sve mjere, odbacuje i maske: Živjet ćemo s koronom kao s gripom

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Heheh

..to je od samog pocetka trebao biti pristup..ni vakcine vam/nam nizasta nisu trebale. Zrtvovali ste stare i bolesne,pustili ste ih da pomru (ili ste ih pogresno lijecili),tako da jos neko mora odgovarati za to.

JA1

Svi su galamili na Švedsku a jedini oni su ovo od samog početka radili. Pa nećemo valjda do kraja života nosati glupe maske koje ništa ne sprečavaju.

MrziteljPDA

Pa ovo i jeste gripa

Role

Ovi populisti i desničari baš ništa ne razumiju, reći "živjet ćemo sa COVIDOM kao sa gripom" mogu samo totalni laici ili psihopate. Kao da je virus osoba pa ako joj zaprijetimo ona će se ponašati u skladu sa očekivanjima. Eto imate Indiju gdje nisu imali gotovo nikakve mjere pa se vidi rezultat. Sretno vam bilo.

Boom

Dobro došli u BiH čekamo vas ko turiste

/ Najnovije