Velika Britanija obećala: Branit ćemo Švedsku ako bude napadnuta

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Objektivan i nepristran

HAHAHA, hoce, hoce branit ce ju. Ako ju napadne Andora... Rus bi obris'o pod Britom kao scotch brittom :)))

Hugo

Pa to su vam preci. Imate u krvi i gene Vikinga. Ali ne pise nigdje da su trazili da ih branite. Uostalom, branite i ratujte gdje god, i koga hocete, samo se ne petljajte u Balkan. Eto vas tamo

Miki

Zanimljiva je ova trenutna situacija u svijetu. Amerika podrzava rat protiv rusije i direktno ga finansira. Pitanje je koja je zemlja na redu za okupaciju od strane nato i usa posto trenutno (cudo) ne bombarduju nikoga. Ako nekoga napadnu da li ce rusija u znak protesta finansirati i slati vojno tehnicku podrsku pod izgovorom (slicnom natou) da oni hoce samo mir? Da li je bih novi plato za lomljenje kopalja?

Hercegovac u Bosni

Nije našim narodima niko kriv,mi se sami bacamo njima u ruke,da se igraju s nama. Putin ni u Rusiji nema podršku kao kod srba.A ni drugima nije maslo za Ramazana.Trebamo sjesti za stol kao ljudi a to je izgleda najteže.

Hehe

Sasvim razumljiva suradnja dviju islamskih zemalja.

TESKO ONOM KOGA VI BRANITE

koliko ces moci odbraniti............ polovina sveda nije za Nato posebno mladi muskarci od 19 do 29 godina su protiv ulaska u NATO 49% NE ZELE U NATO

Boris

Potpišete sporazum sa Grenlandom također. Sprema se invazija. Samo nemojte sa Ukrajinom jer oni mogu samostalno da se brane.

Daj Pare

Nisu htjeli da metnu vojsku u Ukrajinu 2014, zeznuli pa sad se iskupljuju obećanjima.

/ Najnovije