Vapaj Zelenskog: Branimo se sami, najmoćnije države svijeta gledaju iz daleka

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gjččgg

Kada državu vodi glumac koji se rastaljuje sa bajdenovim sinom država mora propasti. Sa druge strane stoje ljudi koji znaju šta je država, vojska... i kako se time upravlja ;)

Fgjčpc

Oligarhija koja je zemlju ogromnu žitnicu, željezare... pretvorila u najvećeg svetskog izvoznika prostitutki treba nestati u krvi.

Izdani ste ko Bosna prije 30 godina

...

Ljiljan

Sreća za ukrajinu što im servi/sluge (današnji srbi krivoslavci) i smrdija nisu komšije inače bi do sada bilo više genocida nad ženama,djecom,starim,nemoćnim protiv kojih su oni(čitaj:đikani)naoružani do zuba bili najhrabriji!!

FK kop

Kaže kad on može biti "bošnjak" zašto da ona ne može biti prrostitutka ;)

Hehehe. Ako je putin Hitler 2.00

Kaže kad on može biti "bošnjak" zašto da ona ne može biti prrostitutka ;) ka FK kop zašto da ne budete ustašice i nedićevci?

Fhkl

E vi da pričate o ustašama, pa tada ste po prvi put pristojno odelo obukli i okrvavili ruke do ramena.

Gost

Ali su te USA i Nato nahuskali na Rusiju. Zar si mislio ili se nadao da ce ti pomoci? Zar ne poznajes USA i njihovu prljavu politiku. A sada narod, obican narod Ukrajine ispasta. I ti ne vrijedis nista kada si to dozvolio.

Neko

Imali ste izvrsnu vojnu industriju a niste proizveli dovoljne količine potrebnih oružja i oruđe, dobili ste 700 mil. Usd vojne opreme i vojne savjetnike tako da niste bili pripremljeni kako treba. Sada ako vam nastave davati oružja i obavještajne podatke dok u međuvremenu udaraju sankcije Rusiji opet će biti puno više od ništa Neće niko za vas ratovati morate sami

Fhlččv

Ne može se u prostituisanom svetonazoru održati naučna i rodoljubiva misao. Pa oni su proizvodili avione i najsofisticiraniju tehniku a spali su da od turaka kupuju dronove. Kada laž useli u dušu i kada sebe prostituišeš samo propast ti je perspektiva

Hjlpgg

I za vas su isto tako govorili dok su vas huškali na braću zbog svojih strateških interesa.

@Dobre Komšije

Sreća za ukrajinu što im servi/sluge (današnji srbi krivoslavci) i smrdija nisu komšije inače bi do sada bilo više genocida nad ženama,djecom,starim,nemoćnim protiv kojih su oni(čitaj:đikani)naoružani do zuba bili najhrabriji!! ka Ljiljan <<Da istina, al isto žale što nema komšija koji im pokazali a i rado ući sa prslukom punog eksploziva među ljude i dići sve u vazduh il stručnjake za eksploziv što su po Parizu djelovali

Genocidasi

HEEEJ Zeleniku .Moćnici pale vatru pa onda iz svojih kuća gledaju ko vodi a ko gubi i navijaju.Tako je bilo i sa Bosnom .

Hercegovac u Bosni

E druze, sad razumijes kako je nama bilo, 92.,nek vam je Bog na pomoci i vama i svim ugrozenim, obespravljenim,svim zrtvama.

Viktor

Kao i uvjek do sada, uzdaj se use, od njih nikad nikakve koristi, samo zamute i laprdaju.

/ Najnovije