Uznemirujući snimak: Muškarac poginuo nakon tuče u podzemnoj željeznici

0
Radiosarajevo.ba
Uznemirujući snimak: Muškarac poginuo nakon tuče u podzemnoj željeznici
Foto: Kolaž / Muškarac gurnut na šine podzemne željeznice

Muškarac iz Philadelphia gurnut je na šine podzemne željeznice i smrtno ga je udario nadolazeći voz samo nekoliko dana nakon što je novi gradonačelnik obećao jačanje mjera suzbijanja kriminala.

Svađa između dva muškarca na platformi SEPTA-e eskalirala je u tragediju u četvrtak, 4.januara, oko 16:30 sati na stanici 34. ulice.

Video snimak posmatrača zabilježio je tragični trenutak kada je jedan od muškaraca udario drugoga, što ga je poslalo na šine.

Pročitajte finalni tekst prijedloga Rezolucije o genocidu u Srebrenici

Pročitajte finalni tekst prijedloga Rezolucije o genocidu u Srebrenici

Samo nekoliko trenutaka kasnije, SEPTA voz na liniji Market-Frankford stigao je na peron i usmrtio čovjeka.

Glasnogovornik SEPTA-e potvrdio je da je muškarac koji je udario drugoga priveden, ali ostaje nejasno hoće li se suočiti s optužbama.

Osoba koja je izgubila život još nije identificirana, ali korisnik na društvenoj mreži X tvrdi da su oba muškarca umiješana u incident poznata policiji SEPTA-e.

Penzionisani Sgt. Mark Fusetti je izjavio na X: "Ova dva čovjeka su poznata policiji Septe. Beskućnici su i žive u podzemnoj željeznici. Septa ih naziva vozačima bez odredišta."

"Koriste EL i podzemnu željeznicu cijeli dan i noć. Vozove koriste kao toalete i krevete. Ovo je još jedan zločin koji je mogao biti spriječen da im Septa nije dozvolila da žive u svojim vozovima.", piše Daily Mail.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije