Uživo: Produženje primirja znači oslobađanje 20 zarobljenika iz Gaze i 60 Palestinaca

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Borac sa Žuči

Zašto Benjamin Netanyahu ima izrazitu patološku mržnju na sav palestinski narod? Rijetko ko zna da su Benjamin Netanyahu i njegov brat, u prošlom stoljeću, kao visoki oficiri specijalne jedinice IDF-a komandovali jednom terorističkom akcijom protiv Palestinaca van Izraela. U toj akciji poginuo je brat današnjeg premijera Izraela. Operacija Yonatan je konačni naziv za Operaciju Entebbe, u kojoj je učestvovalo 200 izraelskih komandosa. Nazvana je Yonatan po zapovjedniku akcije, pukovniku Yonathanu Netanyahuu (Yonatanu Netanyahuu), koji je bio jedina izraelska žrtva akcije. Yonatan je bio stariji brat izraelskog premijera Benjamina Netanjahua. Dalje ne trebam ništa govoriti o izrazito pojačanoj mržnji Benjamina Netanyahua prema svom palestinskom narodu.

Role

Kako ovo? Govorili su da će svi biti silovani, mučeni, da će se hamas iživljavati nad njima a svi govore da su humano postupali sa njima. Kako to sada, zar Hamas nije krvoločni teroristička organizacija kojoj je samo cilj ubijanje Jevreja? Ili je sve cionistička propaganda? Očito ovo drugo. Free Palestine!!!

Varšavski ustanak, Palestinski ustanak

Varšavski ustanak, Palestinski ustanak ima li tu razlike? Varšavski ustanak u Drugom svjetskom ratu je li i to bio teroristički akt poljskih jevreja. Jevreji su u Varšavi živjeli u Varšavskom getu, a Palestinci danas žive u getu koje se naziva Gaza. Ima li tu suštinske razlike, ili je sve totalni cinizam zapadnih tzv. demokratija koje su u zadnje vrijem na čudan način širile tzv. demokratiju. Zahvaljujući zapadnoj demokratiji danas je desetak miliona stanovnika Zemlje manje.

Borac sa kauča

***

***

***

Borac sa kauča

***

Borac sa kauča

***

Istina

Nisu unistene bolnice vec hamasovi bunkeri ispod i centri za obuku ispod a bolnice su samo paravan,interesantno je da imaju tolike bolnice a nigdje skola i fakulteta???

Djlblink

Lijepe riječi su ukras!

Djlblink

Lijepe riječi su ukras!

Ujko

***

Borac sa kauča

Tko Krista izda i raspne nikada nece imati mira ,to im se i dogada ,judejima i cionistima. ka Ujko Jel ti to misliš na Judu koji je bio Kršćanin. A sad je meni jasno zašto Kršćani imaju ovoliko problema

Borac sa kauča

Jel ti to misliš na Judu koji je bio Kršćanin. A sad je meni jasno zašto Kršćani imaju ovoliko problema ka Borac sa kauča Ili misliš na one Kršćane koji su prešli na Islam i u vrijeme Osmanskog carstva ili u naše vrijeme

Borac sa kauča

Tko Krista izda i raspne nikada nece imati mira ,to im se i dogada ,judejima i cionistima. ka Ujko Ili možda misliš na one Kršćane koji su prešli na Islam i u vrijeme Osmanskog carstva ili u naše vrijeme

Realna situacija i prospekti su u stvari

Inverzni ovim zakljuccima.

sta bolan zarobljenika

pa ovo su djeca ....

/ Najnovije