Uživo: Izraelska vojska je ubila oko 8.800 djece i 6.300 žena od početka ofanzive na Pojas Gaze

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Panzerfaust

Ako ništa, ovaj rat razotkrio je sve i pokazao da su cionisti gori od nacista. Pokazao je da šaka hrabrih palestinaca "skoro tri mjeseca" drži front protiv države pred kojom su pale u jednom danu tri "velike" kukavičke arapske države. Sramotno je da najveća od te tri kukavičke arapske države traži bezuvjetnu kapitulaciju Hamasa u korist cionista-nacista. Valjda El-Sisi zna da je cinizam ovo što radi. Grijeh zbog cinizma vodi pravo u pakao.

Panzerfaust

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

***

***

***

***

Sami sebe lazu

***

Najgore u covjeku

Kad vidi sta rade, dokle idu, covjek ne moze da se ne sjeti Hitlera. Jos gore, kad vidis ostatak covjecanstva i svhatis da isti oni koji im se priklanjaju danas, to rade iz kukavickog priklanjanja mocnim te bi id ti isti 80 godina ranije istrebljivali ili podrzavali tu exterminaciju.

***

***

titi

Ma jok ba , dje ce oni tooo

adi

***

***

***

nasvasta

Brko je bio sto posto ispravan.

Borac sa kauča

Brko je bio sto posto ispravan. ka nasvasta Nisam znao da voliš Staljina

Balaš

Ne volem brku al je istina ovo što je rekao.

Izmislio puč, srozao Liru, unistio zivote

stotine hiljada profesora, oficira, studenata. Najvece zlo koje je na tlu Turske

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

Panzerfaust

Eto baš grešiš uopšte nisam uhićen prema ubijenim Palestincima pogotovo za djecu meni je žao za tolikim mrtvima. A jel ti bilo žao naroda Avganistana pogotovo djece. I pitanje jesi li tugu(ako ti je bilo žao) proveo u Američkoj bazi u Avganistanu ili si bio u Kuvajtu zarađivo pa si tim parama pokupovao stanove i sad živiš od postanara. I još jedno pitanje zašto da se protjeruju Jevreji iz BiH kakve oni imaju veze sa Izraelom i Gazom ka Borac sa kauča Krajnje je licemjerno nekom podmetati kukavčije jaje, ko ovdje stalno pominje Avganistan, Kuvajt, ili progon jevreja iz Bosne. Ne trpaj nikom ono što nisu nikad rekli. Jako si za naše bosanske pojmove licemjeran i previše nekorektan.

***

***

Dervo Sejdić i Jakob Finci,

***

/ Najnovije