Uživo: Jug Gaze trenutno izložen najtežem bombardovanju od početka rata

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Portal

Očito svoim ponašanjem (brisanjem istinitih navoda, posebno citata iz Talmuda) ovaj se portal pridružio onima koji podržavaju cionistički pokolj Palestinske djece.

Borac sa kauča

Očito svoim ponašanjem (brisanjem istinitih navoda, posebno citata iz Talmuda) ovaj se portal pridružio onima koji podržavaju cionistički pokolj Palestinske djece. ka Portal Pa zato što nije istina a kako će biti istina kad je Ruta koja nije Jevrejka se udala za Jevreja i tako postala predak Davuda(Davida) a tako i Ise(Isusa Krista) zar bi moglo biti tako da neko koga smatra se kao životinja.

Koel

Ovo je uzas zlocin nad zlocinima ova stoka mora na sud kad god se ovobzavrai loviti ih po svijetu isto kao sto su oni naciste lovile

Tuga

Ovako su *****ci gadjali Sarajevo. Samo sto ovi ravnaju cijele stambene blokove. Civilno stanovnistvo strada masovno. I onda kazu da je covjecanstvo napredovalo.

Koel

Svaki stanovnik koji prezivi je izgubio nekoga u zlocinu i svaki stanovnik koji prezivi ce se svetiti na bilo koji nacin to je garantovano tu nema za izrael mira nikad vide niti ce biti sigurni nu svojom okupiranim kucama

Salahudin

***

/ Najnovije