Uživo: SAD protiv prekida vatre u Gazi

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Talmud 2

***

Borac sa kauča

Zašto Benjamin Netanyahu ima izrazitu patološku mržnju na sav palestinski narod? Rijetko ko zna da su Benjamin Netanyahu i njegov brat, u prošlom stoljeću, kao visoki oficiri specijalne jedinice IDF-a komandovali jednom terorističkom akcijom protiv Palestinaca van Izraela. U toj akciji poginuo je brat današnjeg premijera Izraela. Operacija Yonatan je konačni naziv za Operaciju Entebbe, u kojoj je učestvovalo 200 izraelskih komandosa. Nazvana je Yonatan po zapovjedniku akcije, pukovniku Yonathanu Netanyahuu (Yonatanu Netanyahuu), koji je bio jedina izraelska žrtva akcije. Yonatan je bio stariji brat izraelskog premijera Benjamina Netanjahua. Dalje ne trebam ništa govoriti o izrazito pojačanoj mržnji Benjamina Netanyahua prema svom palestinskom narodu. ka Borac sa Žuči<<Teroristički akt je kad su Palestinci oteli avion i kad je Hamas pobio i oteo Izraelce i strance 7.10

Borac sa kauča

Talmud<<<<&lt;A onda se Ruta koja nije Jevrejka udala za Jevreja. Jel to u pitanju zoologija

Borac sa kauča

***

Kiki

Lijepe riječi su ukras

***

***

***

***

Borac sa kauča

***

***

***

Stari Salko se okreće

Ovi naši kako su glasali u UN-u nisu ni svjesni da podržavaju kovertiranu okupaciju dijela Bosne od strane Srbije preko RS tvorevine. Istovremeno indirektno podržavaju sve ono što radi Rusija u Ukrajini. Očito da su predsjedništvo BiH i MIP ovim činom stali na stranu onih koji su napravili pokolj djece u Gazi i drugih nevinih civila. Istina se ne može sakriti ni obrisati od strane portala.

Borac sa kauča

Talmud istina se ne može sakriti<<&lt;Tako je ne može se sakriti. I pročitaš knjigu(to se čita) ž i tamo pročitaš jedna žena koja se zove Ruta a koja nije Jevrejka udaje se dvaput za Jevreje čudno. Tako da taj Talmud što stalno spominješ je lažan. A uskoro dolaze 🇺🇸 u Gazu i biće para

B56nm

Ovaj Hamas mi nije jasan. Za koga oni rade ?

Oko

Ja ne znam ko pada na ove fore

Borac sa kauča

***

Error

Ovo sto se radi nad Arapima je zlocin iz ciste mrznje.I ta mrznja naravno nema veze sa blizom vec sa daljom istorijom.Znaci generacije su odgajane na toj mrznji.Tako da ovo nasilje krvolocnost genocid nece stati dok se cionisticki fundamentalista i njegova vlada kao i saucesnici ne uhapse od strane medjunarodnog suda za ratne zlocine.Sad i odmah!!! U suprotnom ce biti jos gore krvolocnije bahatije .Dokaza imaju na pretek i to se moze odmah uraditi.Hitno!!!

333

@B56 Za sebe, i onog ko vise ponudi? Cesto za onog ko ih je stvorio i/ili moze da ih ucjenjuje i kontrolise. Jedno je sigurno - nikada za Palestince iza kojih se skrivaju. Zvuci poznato, zar ne?

Borac sa kauča

***

Polahko samo

***

/ Najnovije