Uživo: Raste broj ubijenih u Gazi - najmanje 1.900 poginulih, među žrtvama više od 600 djece

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Habuhabuhabu

Zanima me kako mogu udomiti porodicu izbjeglica iz Gaze dok ne bude bolja situacija.

Zanimanje

Zanima me kako mogu udomiti porodicu izbjeglica iz Gaze dok ne bude bolja situacija. ka Habuhabuhabu Imas li sestru? Suprugu? Je l ti majka mlada? Kakve su onako, valjaju li za poderat?

Covjek koji zna

Fasizam na djelu !!

Habuhabuhabu

Imas li sestru? Suprugu? Je l ti majka mlada? Kakve su onako, valjaju li za poderat? ka Zanimanje Ti si poderan do te mjere, da te više ne treba ni krpiti, već direktno na otpad.

Užas

Budale i jedni i drugi. Radikalizam će uništiti cijelu planetu. Za koga , za šta gine toliki narod i u Izraelu i u Palestini i u Ukrajini i širom svijeta. Šta rade UN. Zašto ne zaustavljaju stradanja ne samo civila nego i vojnika kojima neko upravlja i naređuje. Izgleda da samo 10 % stanovnika zemlje upravlja sa onih 90%.

***

Lijepe riječi su ukras!

***

Lijepe riječi su ukras!

***

Lijepe riječi su ukras!

Haha

I tako Palestinci mislili; ajmo napasti, nemamo što izgubiti. Izgleda da ipak imaju

Ne pijem dok Paja vozi

>>Izrael najavio Genocid u produžetku. Srebrenica i cijela Bosna je minijatura Gaze. ka Borac sa Žuča<<Pitanje kad je Izrajel postala država 1948 ko je prvi napao. Ko je sad prvi napao

Sami

sebi dali blanko dozvolu, da urade sve,za sta bi druge kritikovali.

Micky

humano od Izraela da isprazni Gazu neka unisti teroriste islamiste koji se kriju iza zena i djece ka SFRJ JUGOSLAVIJA Po tvojoj logici treba isprazniti i Srbiju pa da se unište teroristi koji su upali u državu Kosovo? Imas mozak kao ameba!

Micky

Nakon ovoga vise niko nece imati obraza da brani Iranu da ima atomsku bombu. A pogotovo Turskoj i Saudijskoj arabiji .

kriticar

ma samo neke šturo pismene kritike koje nicemu ne znace... i to ti je pravda, Ruse postavili na stub srama, a ove sataniste ko fol kritikuju po bjelosvjetskim news portalima

/ Najnovije