Uživo: Izraelska vojska digla u zrak glavnu zgradu suda u Pojasu Gaze

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tzu

Pa to su najveci teroristi 21 vjeka niko ih nije nadmasio,sramota za citav svjet

Ljiljan:***

***

NoNo

***

Waršavski ustanak, Palestinski ustanak

Varšavski ustanak, Palestinski ustanak ima li tu razlike? Varšavski ustanak u Drugom svjetskom ratu je li i to bio teroristički akt poljskih jevreja, ili borba za goli život, nakon što je Poljska kapitulirala i priznala vlast Trećeg Rajha. Jevreji su u Varšavi živjeli u Varšavskom getu, a Palestinci danas žive u getu koje se naziva Gaza. Ima li tu suštinske razlike, ili je sve totalni cinizam zapadnih tzv. demokratija koje su u zadnje vrijem na čudan način širile tzv. demokratiju. Zahvaljujući zapadnoj demokratiji danas je desetak miliona stanovnika (uglavnom pripadnika islamske vjeroispovijesti) Zemlje manje. Svi naredbodavci ovih ubistava su od Norveške akademije uredno dobili laureat „Nobelova nagrada za mir“ (Obama, i slični njemu)

Reci

Prokleta da je drzava Izrael i njen narod..AMIN

Borac sa kauča

Lijepe riječi su ukras!

Borac sa kauča

Varšavski ustanak, Palestinski ustanak ima li tu razlike? Varšavski ustanak u Drugom svjetskom ratu je li i to bio teroristički akt poljskih jevreja, ili borba za goli život, nakon što je Poljska kapitulirala i priznala vlast Trećeg Rajha. Jevreji su u Varšavi živjeli u Varšavskom getu, a Palestinci danas žive u getu koje se naziva Gaza. Ima li tu suštinske razlike, ili je sve totalni cinizam zapadnih tzv. demokratija koje su u zadnje vrijem na čudan način širile tzv. demokratiju. Zahvaljujući zapadnoj demokratiji danas je desetak miliona stanovnika (uglavnom pripadnika islamske vjeroispovijesti) Zemlje manje. Svi naredbodavci ovih ubistava su od Norveške akademije uredno dobili laureat „Nobelova nagrada za mir“ (Obama, i slični njemu) ka Waršavski ustanak, Palestinski ustanak Ima razlike u Varšavskom getu su ljudi umirali od gladi, bolesti, nisu imali ništa. U jednom stanu su živjeli po pet porodica. A u Gazi(govorim prije ovog napada) koliko bolnica ima, zgrada, Džamija, tržni centri, prodavnica, čak je bilo i zlatare. Tu razliku može napravi samo neobrazovana osoba i koja ima nepotrebnu mržnju

Borac sa kauča

***

***

***

Koel

***

Nema

***

Borac sa kauča

***

Mex

Mir budale miir

***

***

Borac sa kauča

***

/ Najnovije