Uživo: Iran | Rastu napetosti na Bliskom istoku, Biden se sastaje s iračkim premijerom

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sasvim ...

...jasno da je izrael generator problema, uz svsrdnu pomoc saveznika. Znaci, licemjeri ste najgore vrste, lazete, ubijate... i sve to iskljucivo zbog dolara!!!

adi

...jasno da je izrael generator problema, uz svsrdnu pomoc saveznika. Znaci, licemjeri ste najgore vrste, lazete, ubijate... i sve to iskljucivo zbog dolara!!! ka Sasvim ... generator problema je islamski radikalizam konjino, ova stakoa podrzava, i naouruzava sve teroristicke organizacije u svijetu, i vi lojavci ih podrzavate, a htjeli bi u eu, idete vi u tri pm., eu necete zadugo vidjeti s amozgom iz 15og vijeka

Gost_Radio_Sarajeva

"Francuski predsjednik Emmanuel Macron nazvao je iranski napad na Izrael "nesrazmjernim" u odnosu na izraelski napad na ambasadu Teherana u Siriji." - Pa i nije srazmejeran, 13 ubijenih Iranaca, druga strana bez žrtava.

Borac sa kauča

Sad kad Izrael počne lupati po Iranu biće joj help joj

Error

Mediji kao produzena ruka jednog licemjernog cionistickog sistema upravo radi na eskalaciji da! Jer prenosite ublehaske rijeci genocidasa a uopste ne pozivate na izvrsenje pravde u ime 35.000 ubijenih u sest mjeseci razaranja i zvjerstava od tih 35.000 najmanje 15.000 djece Sram vas bilo Ali ko ima oci vidio je ko ima usi cuo je ko ima razum zna da je ovo kraj svih svjetskih ublehaskih lazi koje ste prodavali ovoj civilizaciji a za svoj posao ce te naravno odgovarati i pred Velikim insallah Sramote jedne odvratne izdajnicke licemjerne

/ Najnovije