Uzbuna u Americi: ‘Ruski vojni lideri raspravljali su o korištenju nuklearnog oružja?‘

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Pa taj pravoslavni svijet je barbarski, Putin ako kaže da neće koristiti znaj da hoće. Isto su govorili da je na granici Ukrajine samo vježba i da nemaju napasti bratsku Ukrajinu, sve samo dva dana pred invaziju i agresiju Rusije. Užasan je to svijet, osvjedočili smo se u BiH.

Miki

***

steta sto je nisu poravnali

****

Adi

ovi rusi su debili, ako oni upotrebe nuklearno oruzje dobit ce sa 10 strana isto, i sta misle postici samo unistiti cijeli svijet, onog fasitu treba sto prije ubiti

Adi

***

Adi

***

Miki

napao je srbiju kretenu jer ste zlocinci, vukovar, srebrenica, sarajevo, kosovo trebali su na vas baciti atomsku kretenu vlaski zasluzili ste deset puta vise od onoga sto vas je snaslo ka Adi Srbija nije napala clanicu nato saveza pa da se pozivaju na clanove, a neki tamo nato odgovori sa napadom na srbiju bez odluke ujedinjenih nacija iliti kako mu se prohtije. Nato je agresor i uvijek ce biti i uvijek im treba zagotcavati zivote i pozivati na smrt. Npr. Brics vojna organizacija napadne neku tamo somaliju koja nema veze sa njima i kaze pa eto oni su zlocinci mi imamo imunitet moze nam se. Smrt nato okupatoru samo im je to presuda.

VELIKA LAZ

KAO I SVE OSTALO TO MATORAC BAJDEN HOCE RAT SA RUSIMA DA NEBI IZGUBIO IZBORE

BAJDEN HOCE RAT ZBOG IZBORA

TO JE SAMO ZBOG IZBORA DA BI I DALJE OSTAO

***

***

/ Najnovije