Užas kod Pariza: Ubio suprugu i četvero djece

0
Hina
Užas kod Pariza: Ubio suprugu i četvero djece
Foto: Fena / Francuska policija / Ilustracija

Francuska policija uhapsila je muškarca osumnjičenog za ubistvo supruge i četvero djece u napadu nožem na Božić, rekao je javni tužitelj.

Njihova tijela pronađena su u ponedjeljak, 25.decembra navečer, u krvavom stanu u gradu Meauxu, 40 kilometara sjeveroistočno od Pariza.

Djeca su bila u dobi od devet mjeseci do 10 godina. Komšije su kazale istražiteljima da su čuli krikove u ranim jutarnjim satima Božića. Do uzbune je došlo kasnije tokom dana, nakon što nisu uspjeli dobiti nikakav odgovor od porodice.

Srbijanski analitičar o Konakoviću: Taj nespretni centar dao je legitimitet Vučiću

Srbijanski analitičar o Konakoviću: Taj nespretni centar dao je legitimitet Vučiću

Lokalni tužitelj Jean-Baptiste Bladier rekao je da su majka i dvije kćerke izbodene toliko puta da je nemoguće utvrditi broj ubodnih rana. Čini se da su dva mlađa sina umrla od gušenja ili utapanja.

Policija je privela 33-godišnjeg oca djece u ponedjeljak navečer u obližnjem gradu Sevranu. Osumnjičeni je trenutno hospitaliziran u ustanovi u Seine-Saint-Denisu pod policijskim nadzorom jer je povrijeđen tokom bijega, rekao je tužitelj.

Još nije ispitan, ali prema prvim izjavama nakon hapšenja rekao je da zna zašto je uhapšen.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije