Ursula Von der Leyen o Ukrajini: Zamrzavanje sukoba je recept za nove ratove

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Oko

Da da to što ljudi ginu boli tebe neka stvar

tuner

to ste uradili u BiH. ali odledit ce se, i nemojte kukati kada se odledi i tampon zona bude od sapca do drine.

Bolje bi joj bilo da

bude bar 1% ZENA....

Lako je tudjim...

Kad ove bjelosvjetske korumpirane pro*uknjace krenu voditi globalnu politiku, znajte da nam je kraj blizu. Zivimo u svijetu u kojem je pojam mira postao kao neka psovka. One koji pozivaju na mir se dezavuira, dok se ove raspale etine**** postavlja na kljucne pozicije.

Bakir

Ova je tisuću puta gora od naše Sebilje...

Bakir II

ova gora od naše sebilje tri tisuće puta!!

Namidak

A sta li u Bosni uradiste ... oda se fuksa

Švabo

opasna i opaka ženska, ko da je dogirana

da da bolje je do poslednjeg ukrajinca

do poslednjeg ukrajinca dok ih ima vi ratujete

Dzaba vam sve rusi ce vas razbiti

Dokazani potomci nacista kao ova zele se osvetiti rusima za debakl u drugom svjetskom ratu da bi mogli falsifikovati istoriju po kojoj su rusi fasisti a oni valjda antifasisti i borci za slobodu.

Nadimak...

Samit na kojem nema 2 od 3 najjace politicke i vojne sile svijeta dovoljno govori ciji je to samit. Amera i njihovih sluga. I gle cuda i becirovic je tu.

/ Najnovije