Uprkos zahtjevu Bidena, Netanyahu nastavlja sa napadima na Gazu

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Rus-mir

Hamas nastavlja s napadima, šta da radi Israel? U Israelu živi skoro 2 milijuna arapskih Palestinaca u miru sa Židovima, gdje rade i brinu o svojim obiteljima. Njihovi prestavnici su i u Knesetu. Hamasovci su samo jedna manja militantna skupina, koju su Amerika i EU proglasili teroristima. Ono što moramo kao ljudi podržavati su prava Palestinaca i Židova da u miru žive na svojoj zemlji i u svojim domovima. Nasumce bacanje raketa po israelskim naseljima i gradovima to neće omogućiti. Israel je prejak da bi to tolerirao...pa i kad ne bi bio ne bi tolerirao.

Biden lažni mirotvorac

Bidenu se ne može vjerovati. On je bio u situaciji da zustavi Genozid u Srebrenici ali nije htijeo. Bil Klinton je rekao da mu je senir Georg Bush rekao da on nezna nikog boljeg ko pozna bivšu Jugoalsviju na Bidena osim toga Biden ima dobre odnose sa Miloševićem. Dok je Biden bio razgovarao sa Miloševičem o sudbini Srebrenice, podpresjednik Ai Gore je nazvao Bidena i rekao mu, da je Bil Klinton razgovaroa sa Georgom Bushem i ako ti kažeš da treba da spriječimo masakr nad Muslimanima u Bosni, resi mi čemo psolati vojsku odmah u Bosnu. Biden je hladno odgvorio, sve se može riješiti diplomastki putem nema potreba da vojska reaguje. Biden je proljevao krokodilske suze oblazeči bosnaske institucije zlupotrebljavajuči izbjegice iz BiH, da svoju predsjeničku kamoanju učinio atraktivnijom.

Ralle

Goo Israel..tuci stoku islamističku..

slobodan

od korone izrael prvi u svijetu pa sad ubija najskupljim i namjodernijim oruzijima da pokaze moc ,pitanje je kako to da kod njih vise korone nema pa sad sijacima smrti siju

St

Koja suplja, pa ero nek ih bombardune Biden, nek uvede demokratiju. Hahahh, ovaj svijet i nije zasluzio postojati u ovom obliku vise

Ox

Guzio sam ja ovog Benjamina

Fuj

Goo Israel..tuci stoku islamističku.. ka Ralle Komentar ti je uzasan stvarno si stoka ubijati nekoga zato sto je neke vjere je grozno i onda se ljutite vi nacionalisti kad vas neko vrijeda. Vjerovanje u nekog boga je u 21 vijeku u najmanju ruku zatucana bas kao ti i ostali nacionalisti.

/ Najnovije