Upoznala ga preko Tindera, pa joj se život pretvorio u pakao

2
Radiosarajevo.ba
Upoznala ga preko Tindera, pa joj se život pretvorio u pakao
Foto: Twitter / Zoe Rosi

Zoe Rosi (36) iz Greenwicha upoznala je 2018. godine muškarca na društvenoj mreži Tinder i pristala da izađe sa njim na piće.

Poslije tog sastanka priznaje da se dugo osjećala kao "bezvrijedna osoba“, jer ju je muškarac sa kojim je izašla napio i silovao, a potom se ponašao kao da su imali vezu za jednu noć.

Zoe je, kako prenosi Daily Mail, govorila o konfuziji koju je osjetila neposredno nakon toga, ali joj je, kaže, pisanje nove knjige pomoglo da istraži bol i pronađe izlaz iz užasne situacije koja joj je obilježila život.

Crkva u BiH bori se s iseljavanjem: Katolička zajednica upola manja

Crkva u BiH bori se s iseljavanjem: Katolička zajednica upola manja

Užas u Sarajevu: Silovana starija žena kod pijace gdje prodaje svoju robu

Užas u Sarajevu: Silovana starija žena kod pijace gdje prodaje svoju robu

Zoe je otkrila da se muškarac sa Tindera sa kojim je izašla ponašao kao da su imali vezu za jednu noć; čak joj je nekoliko puta poslije toga poslao poruku.

Nažalost, nije imala priliku da preduzme pravne radnje i prijavi ga za silovanje, jer je uništila njegove DNK tragove.

U početku je, otkrila je Zoe, muškarac sa Tindera izgledao kao da je „više od prosječnog momka“.

Zoe Rosi

Preko SMS-a joj je otkrio da je čitao njene knjige. Djelovao je skromno i normalno, izuzev nekoliko selfija u teretani zbog kojih je, ocjenjuje Zoe, izgledao pomalo sujetno.

Par se upoznao u pabu na jugoistoku Londona. Poslije samo jedne čaše vina, Zoe je otišla do toaleta, ostavljajući piće na stolu dok je mladić sa kojim je izašla naručio još jednu turu.

Kad je počela da pije drugu čašu vina osjetila je da je mnogo pijana i van sebe, što je bilo neuobičajeno, jer inače može da popije nekoliko čaša, a da se ne osjeća toliko pijano.

Kako je Zoe osjetila da gubi tlo pod nogama, mladić ju je pitao da li želi da izađe na svjež zrak.

Ne sjeća se ničega, sem da je sjela u taksi i da je njen poznanik sa Tindera ponudio taksisti gotovinu.

Horor u Parizu: Djevojčica pronađena mrtva u veš mašini

Horor u Parizu: Djevojčica pronađena mrtva u veš mašini

"Probudila sam se sljedećeg jutra, a on je ležao pored mene. Znala sam da smo bili intimni, oboje smo bili bez odeće i samo se sjećam da sam pomislila: „Šta se ovo, dođavola, dogodilo?“ Imala sam užasan osjećaj, kao da nešto zaista nije u redu", podijelila je Zoe svoje bolno iskustvo.

Istakla je, također, da nije željela da pomisli da je silovana, jer je, kaže, to zaista traumatično.

"Ponašao se kao da smo bili u vezi za jednu noć, bio je malo sramežljiv i brzo je ustao i otišao. Ostala sam da ležim na krevetu, svjesna da je ono što se dogodilo pogrešno", prisjeća se Zoe.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije