UN upozorava: Globalno zagrijavanje imat će negativan uticaj na snabdijevanje hranom

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ne vjerujte tzv nauci, samo Facebooku

Lazu za klimu. Hoce da nas oporezuju i vakcinisu. Pa ce nas pobit putem 5G mreze. Ljudi, skacite sa ruba Zemlje. Zivijo Trump.

333

Naravno da ce biti kriza hrane, vec jeste. Naravno da ce biti problem sa vodom, vec jeste. Naravno da su poljoprivredne prakse na globalnom nivou katastrofalne, za sta u velikoj mjeri mozemo zahvaliti i multinacionalnim kompanijama koje su svojski radile na unistavanju biodiverziteta zbog ekstra profita. Kada su vec konacno poceli ovoliko da drve o klimatskim promjenama, sa cim se kasni samo 40 godina tokom kojih smo uspjeli da se brzinom munje dovedemo u ovo stanje a sve radi gorepomenutog profita, mozda bi bio red da pocnemo da govorimo o sistemskim razlozima za ovu katastrofu, npr. o ekonomskom sistemu koji ce nas sahraniti. I da, oni cepovi privezani za flase NECE rijesiti problem zagadjenja plastikom, koja nas i okolis od kog zavisi nas opstanak doslovce ubija. I takodjer, neki elon musk NECE naci tehnolosko rjesenje za sranje do kojeg smo se doveli.

Gotovo je sad sijelo

Upozoravani smo pola stoljeca. Zahvalite drustvenim mrezama sto sad svaka dalabu moze negirati i kontrirati zdravom razumu i siriti konspiracije. A vi i dalje lajkujte Hamin boravak u Zaostrogu.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije