Ukrajinski predsjednik: Nemojte paničariti, spremni smo na sve, pobijedit ćemo

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Nek vam Bog pomogne protiv ruskih zivotinja a nama protiv ovih GENOCIDNIH ZIVOTINJA iz GENOCIDNE TVOREVINE to nisu ljudi to su divlje zivotinje

Guest

Kada je zapad bombardovao Srbiju i pobio onolike ljude zbog Kosova, Rusija nije reagovala i stavila veto na vojnu operaciju. Ovo je ista situacija. I amerikanac i rus telefonom pricaju kako da dijele svijet.

Ljiljan

Derte se krivoslavno marvo mada malo navijamo za ukrajinu!!

Katy

Pod hitno omoguciti zenama da upravljaju drzavama!!!

Genocidasi

SAMO HRABRO NAPRIJED POUBIJAJTE STO VISE PSIHOPATA.ŽELIMO VAM VELIKI USPJEH U BORBI I ŠTO VIŠE MRTVIH AGRESORA.

Genocidasi

SMRT GENOCIDNIM ŽIVOTINJAMA I AGRESORIMA .SVAKA PODRSKA IZ BOSNE IZ HERCEGOVINE UKRAINCIMA.SAMO HRABRO NE POSUSTAJTE UBIJAJTE TE POGANE ZVIJERI.

Njlčhf

Ne gubite dragoceno vreme, pakujte se, nacizmu se upravo lomi kičma ;)

Ljiljan

Za mjesec dana dok se iscrpe od rata I sankcija posranom I bijednom rusijom će da hara tifus!!

/ Najnovije