Ukrajinski granični policajac na ambasadora Bjelorusije bacio 30 novčića

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

Tako se to radi,a ovom ruskom krmku u BiH treba istresti kantu govana na glavu I nabit nogom u prljavi vlaški šupak!

Bosanac

rusi bjelorusi srbi to su zivotinje divlje to samo treba pobit

Isprva

20 a ne 30. Ako ne znate prevesti trebalo bi da znate istoriju

RĐOM KAPALI DOK VAM JE KOLJENA BAGRO!

PROKLETA VJERA, PROKLETI NAROD. NA DJECI IM SE 1000 GODINA OVO VRAĆALO AKOBOGDA! SJEME VAM SE ZATRLO. SLAVA UKRAJINI, SLAVA HEROJIMA! SMRT NEPRIJATELJU!

Bosanac, Ljiljan itd

SDA trol iz Luxemburga, neumoljivo trosi budzet koji mu je Bookir donio. Cvaja po cvaja

RĐOM KAPALI DOK VAM JE KOLJENA BAGRO!

PROKLETA VJERA, PROKLETI NAROD. NA DJECI IM SE 1000 GODINA OVO VRAĆALO AKOBOGDA! SJEME VAM SE ZATRLO. SLAVA UKRAJINI, SLAVA HEROJIMA! SMRT NEPRIJATELJU!

@Bosanac

SDA trol iz Luxemburga, neumoljivo trosi budzet koji mu je Bookir donio. Cvaja po cvaja ka Bosanac, Ljiljan itd Ma kakav Bookir i da je nešto dobio. Čovjek živi na socijali u Luxemburgu i nema naše papire. Prava je patriota i voli BiH. Al se nikad neće vratit da živi BiH jer ovde bi morao radit

@Ljiljan

>>20 a ne 30. Ako ne znate prevesti trebalo bi da znate istoriju ka Isprva< Bolje ćutati i pustiti ljude da misle da si glup, nego progovorit i okloniti svaku sumlju. A sad knjige u šake pa pročitaj jel 20 il 30. Nemoj se sramotit

Pobit ce vas Rusi teroriste

rusi bjelorusi srbi to su zivotinje divlje to samo treba pobit ka Bosanac

Bojan

Rusija ce naravno razbiti prave Judine sljedbenike, izdajnike pravoslavlja i marionete SAD, a svi ostali koji se drznu na našu vjeru, isto ce proci!

/ Najnovije