Ukrajinski grad pretvoren u ruševine: Mete ruskih napada i stambene zgrade

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miki

To su sve zrtve propagande nato zlocinaca koji ispiraju mozgove normalnom stanovnistvu. Onda isprani mozgovi bacaju molotovljeve na vojsku i tada je zgrada legitimna vojna meta naravno.

Ne moze nam niko nista jaaci smo od sssudbine

To su sve zrtve propagande nato zlocinaca koji ispiraju mozgove normalnom stanovnistvu. Onda isprani mozgovi bacaju molotovljeve na vojsku i tada je zgrada legitimna vojna meta naravno. ka Miki Lepsi je kraj uz Mitra Mirica.

Vas i Rusa 300 miliona?

Polako, Bog i Pravda sigurno postoje, kako god ga neko zvao.....sve se svakom vrati ....samo je vrijeme faktor...polako

eki?

To su sve zrtve propagande nato zlocinaca koji ispiraju mozgove normalnom stanovnistvu. Onda isprani mozgovi bacaju molotovljeve na vojsku i tada je zgrada legitimna vojna meta naravno. ka Miki - Jest dobro si. I mi smo sami sebe gađali. I u Srebrenici nije bio genocid. I Kosovo je Srbija. I vas i Rusa 300 miliona. I Kineza dvije milijarde. I Kinezi mrš u Japan. I džaba ti je krečit' ......etc ..

/ Najnovije