Ukrajinski ambasador u Njemačkoj: Treći svjetski rat je počeo

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Mi cemo ove ruske sluge

BOSNA

Ti nisi trip. TI SI TRIPER

Cobra

*** ovi ukrajinci uvukli 70 posto planete da na bilo koji nacin ratuju protiv rusa.. predsjednik glumac a reziser USA zao mi je jadnog naroda sti gine a za amere su to samo kolateralne zrtve Nema zemlje na planeti gdje se ameri ne petljaju i poslije toga pustos ostane..

Mili

Ejjjj vala i pretjera ovaj ambasador. Rat je bio i kod nas napalo sa svih mogucih strana cak njegovi zemljaci bili medju prvima koji su krenuli ubijati neduzni narod i mi nikog nismo uvlacili u rat a Ukrajina bi sad da cijeli svijet ide u rat zbog njih. Pa braleee 5 godina smo mi rat imali i sa nicim se branili jos i VETO nam na naoruzanje SVI uveli pa smo izdrzali oni milijarde dobivaju i jos da svijet udje u rat zbog nji. Brani se Ukrajino brani.

Raspucin

Niko ne poziva na globalni sukob, samo zapadni placenici koji misle da su Ukrajinci. Jadni ste svi redom. Dno dna

Maktub

Ejjjj vala i pretjera ovaj ambasador. Rat je bio i kod nas napalo sa svih mogucih strana cak njegovi zemljaci bili medju prvima koji su krenuli ubijati neduzni narod i mi nikog nismo uvlacili u rat a Ukrajina bi sad da cijeli svijet ide u rat zbog njih. Pa braleee 5 godina smo mi rat imali i sa nicim se branili jos i VETO nam na naoruzanje SVI uveli pa smo izdrzali oni milijarde dobivaju i jos da svijet udje u rat zbog nji. Brani se Ukrajino brani. ka Mili Ajoj tebe. Pa mi smo bili saka jada za svijet. Ovdje je u pitanju Rusija, ogromna i sad puna raznog blaga od vode, suma, ruda, gasa i ko zna cega jos. Treba to unistiti i opljackati. Samo da ne bude ono Udarila vila na Halila, ako se zuti upetljaju.

/ Najnovije