Ukrajinska vojska napreduje: Rusi granatiraju vlastite vojnike koji se predaju?

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

batal

OMG tako ocigledno IGRICA ...novinarsta i k.... 😁

Bosanac

Slava Ukrajini smrt zivotinjama rusima i srbima

Koliko

Slava Ukrajini smrt zivotinjama rusima i srbima ka Bosanac Si samo jadan i retardiran,nije dovoljno mrziti vec nesto i nauciti,za tvoju info retardu Ukrainci su tokom rata u BIH slali svoje placenike da ratuju na strani ceta,budalo nepismena.

***

***

Slava Ukrajini

Smrt pravoslavnom fasizmu

Sting

Svaki osvajački rat je za osudu, pa tako i ovaj koji je pokrenula Rusija. Bolje bi bilo da se Rusi povuku da omladina ne gine uzalud jer nikada neće dobiti ovaj rat. Ako su Ukajinci ovdje ratovali protiv Bosne, na sramotu im bilo, znaći da su nasjeli na srpsku propagandu o Bošnjacima koji žele 'islamsku državu". Sada su doživjelii sto od Rusije, ali su sada oni označeni od Rusa kao fašisti. Radi se zapravo o zamjeni teza, istina je upravo suprotna od njihovih tvrdnji.

Borac sa Žuča

Si samo jadan i retardiran,nije dovoljno mrziti vec nesto i nauciti,za tvoju info retardu Ukrainci su tokom rata u BIH slali svoje placenike da ratuju na strani ceta,budalo nepismena. ka Koliko Za smrt legendarnog komadanta odbrane Žepe direktno je kriv ukrajinski bataljon. Dužnost ukrajnskog bataljona je bila da zaštite Avdu Palića, a ne da budu saučesnici u ubistvu!

Neko zaboravlja da kaže

Svaki osvajački rat je za osudu, pa tako i ovaj koji je pokrenula Rusija. Bolje bi bilo da se Rusi povuku da omladina ne gine uzalud jer nikada neće dobiti ovaj rat. Ako su Ukajinci ovdje ratovali protiv Bosne, na sramotu im bilo, znaći da su nasjeli na srpsku propagandu o Bošnjacima koji žele 'islamsku državu". Sada su doživjelii sto od Rusije, ali su sada oni označeni od Rusa kao fašisti. Radi se zapravo o zamjeni teza, istina je upravo suprotna od njihovih tvrdnji. ka Sting Neko zaboravlja da kaže da su Ukrajinci po Kijevu i Odesi spaljivali žive ljude, isto što su Srbi radili naprimjer u Višegradu.

***

***

***

***

/ Najnovije