Ukrajinci poručili ruskim majkama: "Dođite po vašu ubijenu djecu"

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Fuj

Ukri su otvoreni nacisti. Treba ih poravnati a ne ko Njemacku pustiti da postoji

Da je obrnuto to bi bilo katastrofa

ovako propagandni rat dobija Ukrajina a gubi teritorije, ljude i na kraju drzavu

ahmed

Bas lijepa poruka Majkama, demokratska, civilizirana

Guest

Samo rokajte genocidase. Ako vam nebude dosta, onda dodjite u BiH. Imamo i mi ti genocidasa. Ista su govna!!!!!!

On

Onr koje mucite, pa ubijate o cemu imaju dokazi snimljeni za razliku od vasih namjestenih slika. Ne brinite doci ce po njih fsb i slicni a tada nece biti milosti za vas koji ste prigrlili nacizam.

Ljiljan

Ovako smo mi derali serve/sluge (današnji srbi krivoslavci)u zadnjoj agresiji na prelijepu nam BiH a oni su te lešine nosili sa svih ratišta širom BiH I trpali u hladnjače da bi ih na kraju u datom trenutku razbacali oko Bratunca optuživši Orića I Armiju BiH za zločine ,koja bijedna I mizerna taktika!

/ Najnovije