Ukrajinci napravili haos na ratištu: Rusi ostali bez 4 oblasti, Putin smijenio ključnog generala

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Slava Ukrajini unistite ruse i njihove sluge srbende i madjare cigane

N

Takticko povlacenje

Miki

***

Bosanac

***

Bosanac

Muslimanski bosnjoci su jedina vrsta muslimana koja podrzava okupatorsku organizaciju NATO u ubijanju drugih muslimana te okupacijom njihovih zemalja zarad *****ijalne koristi. Prinudno mijenjanje režima koji njima odgovara da bi mu "legalno" otkupili zemlju a pricu prodali kao ulazak kapitala u drzavu, ubijanje civila te ratne zlocine za koje umjesto da odgovaraju pred sudom oni tvrde da imaju imunitet i da se ubijanje civila neke drzave radi za njihovo dobro. Optuznica se ne podize jer su oni sud pa u USA zakonu stoji da ako medjunarodni sud za ratne zlocine podigne optuznicu protiv nekog americkog generala da holandija postaje "legalna" vojna meta. Ipak je nato pomogao bosnjoku da ne zavrsi u jadranskom moru kao izmisljena nacija zato je bosnjo duzan da slusa i mase repićem. Smrt nato okupatoru! ka Miki SMRT RUSIMA I SRBIMA

Ljiljan

To je taktičko povlačenje kao onomad kada su S E R V I bježali na krf I to preko omražene Albanije ahahahaaa ahahahaaa ahahahaaa..

***

...........

Miki

***

BOGAMI ULAZAK U NATO

VELIKI RAZLOG DA UKRAJINU PUTIN RAZVALI KOPAJ TE ROVOVE I ATOMSKA SKLONISTA

ZNAJU LI ONI STA RADE

zato ako udje u NATO ****U GOTOVI SU JE LI ZELENKO JEVREJ ? NIJE IZGLEDA SAMO JE *** DA JE ***BIO BI PAMETNIJI JEVREJI SU NAJPAMETNIJI NAROD

Kažu

***

Kažu

Tako i muslimanski bosnjak ne treba da zivi. Muslimanski bosnjak mora da nestane jer ne zasluzuje ovozemaljski zivot. Prljava izmisljena nacija koja mora biti unistena za dobrobit covjecanstva. ka Miki U 4vijeku na Nikejskom Savjetu car konstantin izumio trojstvo/hrišćanstvo i raščetvorio svakoga ko nije prihvatio njegovu novu vjeru (nastanak srba). Što srbija koristi bizantove grbove a nema svoje? Pravo prve bračne noći imao Turčin nad svakom srpskom mladom preko 600 godina. Ti si dečko iz izmišljene nacije i još izmišljenije vjere.

Kažu

Moram se i ja zaposliti u MUP da sjedim po citav dan i pisem ovakve nebuloze. Ovakve tekstove sa neizmjernom ljubavlju prema americi od strane muslimanskih bosnjaka kao vid podrške u ubijanju drugih muslimana i demokratskom bombardovanju te okupiranjima teritorija mogu samo federani id*oti da pisu. On je muslimanski ker i ne zna nista drugo raditi. ka Miki Biblija, Izaija 13:16:pred očima smrskat će im dojenčad, opljačkati kuće, silovati žene. srbija? Ne hvala.

Kažu

Što se srbin lako proda? Biblija, Petar 2:18: Sluge, budite pokorne s jednim dubokim strahom svojim gospodarima, ne samo dobrim i blagim, već također i zloćudnim!

NIKAD NIKOG EU II AMERIKA NISU BRANILIKAO UKRAJINU

Slava Ukrajini unistite ruse i njihove sluge srbende i madjare cigane ka Bosanac DA LI se pitas zasto amerika eu i nato cijelo vrijeme podrazavaju ukrajinu ii to je previse zasto sve to rade vole ih ha ha ha sad kada ukrajinaudje u nato a onice da je prime primise je bas kada oslobadja oblasti ..............zasto zato sto zele da rusija razvali ukrajinu nuklearnom posle ce da kazu Putin mora u haaag i tako ubise dvije muve jednim potezom

AMERIKA HOCE GAS NISTA DRUGO

AMERIKA HOCE GAS I EVROPA NEBRINU ONI ZA UKRAJINU

1

Slava Ukrajini!Otjerajte agresore!

/ Najnovije