Ukrajinci napali rusku luku: Potopljen trajekt pun goriva, izbio ogroman požar

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Podravka za svaki dan...

trajekt prepun goriva... i, procijenjuju se -- na*********

Mediji su chudo

Bore se samo placenici, americki, britanski, francuski.... U akcijama u kurskoj javljaju Rusi da cuju da se u ukro linijama izdaju naredjenja na engleskom. Ginu oko 300 na dana i gube 35 oklopa na dan. Sinoc oko 19h su pokusali u Briansku, njih oko 200 je zaginulo, dva Rusa lakse povrijedjena rasprskavanjem betona. Rusi organiziraju pokretne krematorije, ne stignu pokopat ukronaciste koliko ih lezi po poljima. Americki analist, pukovnik McGregor kaze da su nepromisljenom akcijom Ukri probudili strahovitu zvijer i sad se treba cuvati jer je upitno koliko ce humanista Putin jos moci rezistirat - narod u Rusiji trazi da se kompletna Ukrajina pregazi. I tako... Citajte umjesto sto sirite lazi. ka Ukrajinci bjeze sa bojisnice ili se predaju. Doslovno iz cijelog svijeta..vecina bolesne glave psihopate i kriminalci..ima i starih vukova pod ptsp-om, a ima i mlađe raje došli nabrijani kontaju ako su prekucali igricu da znaju sve..plaču,vrište, lude,ranjavaju se namjerno da ih sklone..haos..ginu mnogo ginu.

Zela drogoš

je sklon?*????*W*???*?o i nacionalni heroj Bandera. Ako zafali bijelog roknuće Zela na atomsku centralu ili u ****atovu ili u Energodaru ... narkos ko narkos ... i onda bila jednom jedna zemlja Hohlandija.

/ Najnovije