Šta se dogodilo s ukrajinskim pregovaračem iz prve runde pregovora s Rusijom?

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sta ino rece, nacisti?

ma jok, ba, njihovi nasljednici

Sad ce poceti granatirati

svoje pijace, redove za vodu, izbjeglice. Alija se krsti sto jos nisu

heh

Jasno ,čovjek u odijelu!!! vidi se da je sa rusima

Jovo Stanisavljevic Caruga

Čaruga: " Gospodo samo smireno, ovo je pljačka!" Mali kaže: "Čaruga, imamo izdajnika!" Čaruga odgovara: "Izdajstvo, ma koje vrste, kažnjava se smrću!" Pva replika iz filma jasno oslikava sta treba raditi sa onima koji su izdali Bosnu i stavili se na stranu Rusije i Srbije. Pametnome dosta!

@Miko

Nemoj se sad preglup praviti. Rat je u Ukraini, i sada tamo Martial Law vlada. Može biti da je nedužan, ali rizik je prevelik da sve izda, tako da je razumno ako ga roknu. Ali šta kažeš za Putina? Haj što će pobiti hiljade ljudi po Ukraini, ali zbog kojeg razloga po Rusiji hapsi ljude i diže kazne za bezveze stvari? Jel to Putinova pravda?

registriran

Neka ste ga ukinuli. Izdati drzavu ovako se placa.

/ Najnovije